Кои цветове са коса са актуални в следващите месеци?

Все още имате шанс да промените визията си
2
Кои цветове са коса са актуални в следващите месеци?
Снимка: IStock

Колкото и да не ни се вярва, 2020 година вече е преполовена и върви с пълна сила. Първите месеци не ги усетихме как минаха, залисани в пандемията от коронавирус и в опитите тя да бъде овладяна. Новото десетилетие започна странно и все още не сме се върнали към напълно нормалния си начин на живот.

Постепенно обаче и това ще се случва и трябва да бъдем в крак с тенденциите за красота. Въпреки че вече е юли, имаме време да променим визията си и да впечатлим всички около нас. С надежда пандемията да отслабне, добре е да помислим за свеж старт, променяйки цвета на косата си.

Лятото е идеалното време да смените цвета си, но трябва да знаете какво е на мода през тази година. Затова на помощ идва Касандра Кейдинг, която се е грижила за косата на редица знаменитости и много добре знае какво е популярно през тази година. Така че, независимо дали сте готови за рязка или фина промяна, тези тенденции покриват всички основи.

Ако все още не сте направили крачка напред, вижте шестте цвята, които ще впечатляват през следващите месеци

Почти черно

"Това е идеално за хората, които нямат време да отделят много часове за поддръжка на косата си", казват експерти пред InStyle. Те добавят, че тъмният нюанс ще направи косата да изглежда блестяща и здрава.

Що се отнася до поддържането на супер тъмна коса, Касандра препоръчва да заложите на продукти за подсилване на блясъка. Трябва да изберете такива, които подхранват косата, но същевременно я предпазват от избледняване на цвета и сухота.

Балеаж

Подобрение от типичното омбре, ползата от балеажът е, че вашият фризьор ще има много повече контрол върху разположението на цвета. „Така се създава дълбочина и има лек цветови преход, което изглежда много елегантно“, казва Кейдинг. Според нея, този тренд се смесва безпроблемно с пепелявокафява или тъмноруса основа.

За да задържите цвета си колкото се може по-дълго, Касандра предлага на блондинките да използват лилав шампоан. Що се отнася до брюнетките, те могат да опитат със син шампоан, за да неутрализират оранжевите тонове.

А повече за 50/50 и други цветове, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Плетена.... преди 3 години
Златна маска против коронавирус:))
1
0
 
1
 
! Отговори
куафьор преди 3 години
Пембе