Зодията, с която всеки трябва да излиза преди брака

Вижте коя е тя
6 юли 2020 19:52, Екип на Tialoto.bg
6
Зодията, с която всеки трябва да излиза преди брака
Снимка: Pixabay

Преди да се задомим с някой представител на зодия Везни, стабилен Телец или отдадена Дева например, има един друг знак в зодиака, с когото трябва да сме излизали поне веднъж.

Родените под този зодиакален знак са вълнуващи, забавни и непредсказуеми, същевременно с това имат добро и топло сърце. Затова, преди да сложим край на срещите и начало на семейния живот, трябва поне веднъж да излезем с някой от зодия Близнаци.

Това вероятно е един от най-неразбраните, подценявани, дори гениални знаци. Много от известните личности, които са оставили голяма следа в историята, са от зодия Близнаци: Принс, Стиви Никс, Лана Дел Рей, Кание Уест, Боб Дилън, Тупак Шакур, Джуди Гарланд, Наоми Кембъл.

За Близнаците е присъща двойствеността, което ги прави опасни и едновременно с това любвеобвилни, вижте още за зодията в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Препоръчвам мъж лъв на близначките, лъв да е!
4
0
 
2
 
! Отговори
Сиси преди 3 години
Най-блудкавата, непостоянна, безпринципна и подвеждаща зодия ! С една дума УЖАС ! Не може да се разчита на тях абсолютно за нищо. Ще те омайват със сладки приказки и евтин театър, ще те използват максимално и накрая ще ти забият ножа в гърба когато най-малко очакваш. Забавлението, което ти предлагат има висока цена, която трябва да платиш без възражения. Познавам доста близнаци и нито един от тях няма качествата, описани по.горе.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина, сред родените под знака на "Близнаци" има личности с изключителна харизма, която често пъти е съчетана и с красота.Да живееш с човек от тази зодия цял живот не е лесно, в характера им има трудно поносими черти. Но са честни, решителни, добряци са, въпреки че когато се вбесят могат да бъдат и зли.Темпераментно гадже, което никога не ще забравиш, но в брачна двойка с тях ще се справи само някой "Везни".
2
4
 
4
 
! Отговори
Цоко преди 3 години
А ако сте зодия близнаци като мен, единствения изход да се задомите е да си намерите жена от зодия близнаци, като мен.
1
1
 
2
 
! Отговори
Ряпа преди 3 години
Сигурно са били разнояйчни...