Как влияе на всяка зодия пълнолунието през юли?

Мнозина ще продължават да преследват целите си
7 юли 2020 18:43, Иванка Гъркова
1
Как влияе на всяка зодия пълнолунието през юли?
Снимка: pexels.com

Последното лунно затъмнение за летния сезон се случи на 5 юли. Неговото влияние е много по-мощно, защото Луната попада в знака Козирог, което носи със себе си своите негативи. Според астролозите, в следващите няколко дни много истини ще излязат наяве. Пригответе се да ги чуете и се избавете от всичко онова, което ви тежи – във връзката и на работното място, за да успеете да вървите напред.

Мнозина ще продължават да преследват целите си, но по пътя си ще срещнат някои препятствия.

След като миналата седмица ви разказахме повече за пълнолунието и лунното затъмнение, днес ще разгледаме по-подробно как те ще се отразят на представителите на всяка зодия.

Овен

Напоследък имате проблем с нервите и показвате яростта си по-често. Решението на този проблем е да престанете да бъдете толкова критични към себе си. Ако спрете да си налагате ограничения, ще сте много по-спокойни. Все пак никой не е перфектен.

Телец

Всяко ваше действие идва с реакцията на околните, но и след всеки неуспех ще имате подем. Гледайте на случващото се в последните дни като карма. Мислете положително – че скоро ще имате нови възможности и късмет.

Близнаци

Време е да бъдете честни към себе си – от какво наистина имате нужда. Ако не можете да го получите, то раздялата е неизбежна. Прекъснете връзка с всички токсични хора. Само тогава ще намерите истинската любов.

Ще дадат ли раците приоритет на чувствата си, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии