Модните тенденции при летните рокли

Ето моделите, които да не пропускате
Обновена: 12 юли 2020 07:20 | 11 юли 2020 22:40, Иванка Гъркова
0
Модните тенденции при летните рокли
Снимка: IStock

Да, пролетта ни определено беше странна. Заради изолацията така и не сложихме любимите си дрехи, а за нови дори и не мислехме. Сега, когато се връщаме отново към нормалния живот и се стараем наред с това да спазваме ограниченията, е време да обновим гардероба. Време е за летни рокли, с които да отидем на разходка или на море. Все пак животът продължава!

И тази година по-леките материи, които държат прохлада и са изключително удобни, ще дадат предимство пред изкуствените. При това някои стари модни трикове ще се завърнат отново.

Може да се каже, че по-нестандартните, асиметрични модели, ще са най-актуални. Освен голия гръб при някои, дупките над гърдите или по талията, също ще е търсен ефект.

Роклите тип ризи – било то със или без ръкави в различна дължина, ще виждаме в най-различни стилове. Освен дънковите, доста модерни в момента са тези в цвят каки или пък моделите, които са по-широки, на няколко пласта.

Ако сте разчистили място в шкафа или някои летни рокли са ви големи или отеснели, време е за пазар. Но преди това вижте няколко тренда, които не бива да пропускате при избора си:

1. Сатен и тънки презрамки

Сатенените нощници и потници бяха хит преди няколко години. Сега отново се връщат на мода, при това не са за носене само вкъщи. Из магазините ще срещнете модели от сатен с тънки презрамки, които са много леки и ефирни.

Късите и дълги летни рокли от сатен не стават за носене в офиса, но са идеални за излизането ви на някой бар или за морската ви почивка.

Вижте за рокли тип "торби" и още тенденции за лятото в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Милото преди 3 години
Нито жена за една нощ оправя положението , нито мисирките ..."Стегнете се " бе хора ...
1
2
 
3
 
! Отговори
H преди 3 години
Суууу ***