Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 юли

За някои зодии са възможни конфликти
Обновена: 13 юли 2020 20:01 | 13 юли 2020 19:40, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 юли
Снимка: Istock

Тази седмица Слънцето ще се противопостави на Юпитер и на Плутон. Във връзките са възможни борби за власт, конфликти, разочароващи събития. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от вас ще бъдат фокусирани повече върху работата, отколкото върху любовта, изключвайки вниманието на потенциален ухажор. А дали не се страхувате да дадете шанс на този романс? Може би не бива да бързате с крайните решения, Овни. Ако се намирате във връзка, не забравяйте че все още се усещат вибрациите на ретроградния Меркурий.

Телец

Телци, тази седмица ще очаровате с вашите положителни качества, сред които е и интелектът ви. Внимание няма да ви липсва, но някой може да се почувства недостоен за вас и да се поколебае дали да направи следващата крачка. Ако сте във връзка, може би е добра идея да не се фокусирате само върху отрицателните черти на половинката си. Вижте най-доброто в партньора си и покажете и своята светла страна.

Близнаци

За обвързаните представители на зодията не са изключени спорове с любимия човек. Те най-вероятно ще възникнат в резултат на финансови въпроси. Може да се почувствате силно разочаровани, но добрата комуникация може да помогне за разрешаването на ситуацията.Необвързаните Близнаци може да пренебрегнат евентуален любовен интерес към тях, защото той или тя не отговаря на техните финансови стандарти. Не правете тази грешка. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари