Тактики за флирт, които работят

Тествайте ги
13 юли 2020 23:07, Екип на Tialoto.bg
9
Тактики за флирт, които работят
Снимка: IStock

Флиртуването е нещо, което идва натурално. Има хора, които твърдят, че не им се отдава, но всъщност не е така. Всеки човек умее да флиртува, просто подсъзнателно променя позата, гласа и изражението си, така както го усеща вътрешно.

И все пак тъй като не всички са лесни за „прочитане“ от другия пол, ако сте решили да флиртувате с някой секси младеж, заложете на тези класически ефективни и разпознаваеми сигнали за флирт, които са подкрепени научно:

Гледайте го смело в очите

Най-често флиртът започва със силен визуален контакт. Може да е продължителен или пък може да е често засичане на погледа в краткотраен период от време. Зрителният контакт е сигурен сигнал за интерес и при неколкократно засичане, негласна покана за разговор и флирт.

Психологът д-р Моника Мур от университета Уебстър е убедена, че усмивката е сред най-работещите тактики във флирта. Тя сигнализира открит интерес и е универсална в целия свят.

Направете му комплимент

Идеята на флирта е да накара човека отсреща да се почувства добре, да се почувства желан и харесван. Така че ако искате да спечелите от началото благоразположението му, направете му комплимент.

Наведете леко глава напред

Леко срамежливото навеждане на главата напред е считано за много секси от мъжете, твърди проучване на университета в Нюкасъл, Австралия.

Добра идея ли е да носите червено и още съвети, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: флиртсъветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Стратегия преди 3 години
С тези "тактики" ще си останете с четенето на *** списания вкъщи.
1
2
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Хаха! Форумните любители на безплатно порно и зацапване на гащите по няколко пъти на ден от флиртове не разбират. Интернет порното е безплатно и флирт не им трябва! Справка - коментарите.