Тениска или риза и как да ги носим през лятото

Те са перфектни за горещите дни
13 юли 2020 22:00, Дарена Найденова
6
Тениска или риза и как да ги носим през лятото
Снимка: БГНЕС

Лятото е сезонът, в който може да експериментираме с всичко. Топлите дни ни предразполагат към промяна, а най-често тя е насочена към гардероба ни. Да, обичаме да носим дълги рокли и тесни къси панталонки, които да очертават фигурата, за която сме се трудили цяла зима. Въпреки това, обожаваме и свободни дрехи, които просто слагаме и излизаме навън. Без да мислим с какво да ги съчетаем.

В наши дни, т.нар. „oversize“ тениски и ризи са огромен хит, особено сред младото поколение. Те се считат за задължителен моден продукт. Интересното е, че въпреки огромното им удобство, те са открити от дамите чак през 20-те години на миналия век. Тогава е било начин за бунт срещу идеалния женски образ, създаван от обществото.

Сега обаче огромните тениски и ризи позволяват на любителите на модата да изразяват себе си чрез комфорта на дрехата и могат да бъдат съчетани по безброй начини. Тъй като лятото е в разгара си, време е да проявите допълнителна креативност, когато излизате от вкъщи. Затова е важно да разберете как да направите перфектния тоалет, състоящ се от „oversize“ тениска или риза и нещо друго от гардероба ви.

Ето 5 примера за това какво може да обличате през топлите месеци

Не е само тениска

Огромната тениска, завързана в долната ѝ част, може да придаде съвсем различен поглед върху стила ви. Съчетайте я с минипола или торбести панталони с висока талия, които да подчертаят извивките ви. Ще получите бонус точки, ако имате някакви шарки върху панталоните си, които да добавят лек елемент на забавление.

Как да я съчетаем с токчета и още идеи, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ризилетни тенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Ку*росмук преди 3 години
Само по парфюм!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпрани!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво днес точка беге! Това, разбира се, е най-важното в точно този момент. По темата - риза с къс ръкав е проява на изключително лош вкус.
1
3
 
3
 
! Отговори
Бегефешън преди 3 години
Според дрескода, характерен за бг, не се носи тениска или риза, а развлечен потник, комбиниран с чехли, а в колата - може и по шкембе.