Ще си отдъхнем ли след Ретроградния Меркурий?

Какво значи това за всяка зодия
15 юли 2020 15:18, Дарена Найденова
17
Ще си отдъхнем ли след Ретроградния Меркурий?
Снимка: IStock

Не би било лято без малко драма, нали така? Тази година обаче Космосът носи със себе си малко повече от необходимото, защото Меркурий навлезе в ретроградната си фаза на 18 юни и чак на 12 юли излезе от нея. Дори и да не вярвате в астрологията, вероятно знаете всичко за проблемите, които предизвиква тази фаза на планетите. Особено на Меркурий.

Повечето от нас усещат този период доста по-силно и смятат, че негативните им емоции са много повече от позитивните. За щастие, това най-накрая приключи и ще можем да си отдъхнем. В астрологията Меркурий е планетата на комуникацията и познавателната функция. Когато се наблюдава ретроградно движение, тя не функционира по начина, по който трябва, което означава, че връзките често се разпадат, разговорите не са на ниво, а грешките се

В крайна сметка Меркурий буквално управлява начина, по който мислите и обработвате информацията. Ето защо е добра идея да помислите добре преди да направите нещо по време на ретроградния период на планетата. Разбира се, има и положителна страна – ретроградният Меркурий ни дава възможност да преразгледаме и преосмислим ситуациите, в които се намираме.

Всичко това обаче остава в миналото, защото на 12 юли, точно в 16:26 ч. Меркурий излезе от ретроградната си фаза и животът отново тече нормално. Ето какво означава това за вашата зодия.

Овен

Започвате да получавате по-ясна представа за това какво иска сърцето ви. Приемате най-дълбоките си нужди, признавате болката и се опитвате да се излекувате от нея. Разбирате, че няма нужда да потискате желанията си и се вслушвате в шестото си чувство, що се отнася до любовта. Не се притеснявайте да започнете нещо ново, ако усещате, че това е правилният път за вас.

Телец

Знаете какво трябва да кажете, но все пак си има място, време и начин за поднасяне на всеки израз. Не е нужно само да изречете думите, а трябва съобщението ви да стигне до хората. Затова е добре да помислите за въздействието на казаното, защото то има силата да променя съдби.

Дали е добре Раците да си дадат почивка и как този период повлиява на останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Tъпuuu преди 3 години
Tъпaнu, няма такова нещо като ретроградно движение на планета.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ви таковам в журналистите...
12
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 3 години
Аве не свършиа ли тея глупости, ве, а стига идиотии ве!
11
3
 
6
 
! Отговори
Приятел преди 3 години
До Чичо #10-Чичо Боко ,*** си!Веднага и завинаги.Никому не си нужен , освен на прокурора /без Каскета/.Рано или късно ще влезеш в затвора.Всички като теб чичо Боко, свършват като бившия ти шев Тато и като приятеля на Тато-Чаушеско.Времето ти изтече чичо Боко ,пътник си.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Izmislotini
9
1
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Ретроградния Меркурий!Дайва и простотиите ви да...!В 21 век когато няма нищо неоткрито и неизследвано до атом и елементарни частици ни занимавате със средновековни отживелици Меркурий.зодии.врачки..предсказания!Пфуу Дайва невежите ви да...!!!
8
6
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Ще си отдъхнем, ако *** на площада спрат да се събират. Просто не мога да разбера, как е възможно да съществува толкова *** народ като нашия, дето не прави връзка с главния мозък въобще - може ли в условия на корона и задаваща се криза да се опитваш да сваляш правителството?! Или се опитват да докажат, че може и по-зле?!
7
6
 
1
 
! Отговори
Пушкин за Радев преди 3 години
Владетел слаб, глава лукава,конте плешиво и лентяй,съгрян от ненадейна слава,царуваше над моя край.А злият цар стрели безбройс отровната стрела намазаи на съседите си тойизпрати гибел и омраза.
6
4
 
11
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
Ще си отдъхнем когато дон Барба Ганьос ,Каскета ,Сокола ,Шиши и цялата Хунта влязат за дълго в затвора.А жалките антонтодоровци ,томабиковци,спасгърневци ,гошохаризановци и курника от теменужки ,десита ,николинки и разните кърджалийски пу... бъде пръснат по селата , от където дон Ганьос ги докара и ги направи министри ,без да знаят дори на какво са. министри.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютни глупости!
4
0
 
4
 
! Отговори
Репичка преди 3 години
Ретроградния Меркуриев пеерасин ще ви го нахендри стократно
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте какви протести натвори този ретрограден меркурий, ей!
2
2
 
9
 
! Отговори
питам за едни далаве преди 3 години
А Ретроградния Шкаф и каскет кога ще си заминат?
1
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 години
Сега идва ретроградния Сатурн.