5 въпроса, разкриващи дали да останете в тази връзка

Въпрос: Вярвам ли му и той на мен
2
5 въпроса, разкриващи дали да останете в тази връзка
Снимка: Istock

Да остана или да си тръгна? Този въпрос мъчи много жени, които продължават да стоят в токсични връзки, връзки, от които не се чувстват щастливи, връзки, в които продължават да стоят, защото се страхуват да останат сами.

Причините да продължавате да се потапяте в емоционалното си нещастие са много. Понякога обаче не можете да осъзнаете положението си. Убеждавате се, че всичко е наред, че връзката и партньорът ви са точно за вас, че това са моментни глупости, на които да не обръщате внимание. Докато не стане късно за оправяне на отношенията.

За да разберете къде се намирате в емоционално отношение, отговорете си на тези въпроси.

Дразни ли ме партньорът ми през повечето време

Раздразнението е силен и явен показател, колкото и повърхностно да изглежда това на пръв поглед. Степента на раздразнение и типовете поведения, които ви дразнят са наистина показателни за това доколко още можете да издържите във връзка с този партньор, който ви причинява подобни усещания.

Имам ли очаквания за това как искам да се отнася партньорът ми към мен и често ли съм разочарована

Много е важно да си дадете ясна оценка на това как се чувствате заради неговото отношение към вас. Ако имате определени очаквания и си представяте как бихте искали половинката ви да се държи с вас, а не получавате очакваното, това напрежение ще натрупа гняв и тъга у вас. Ще започнете да се чувствате все по-раздразнени и нещастни с времето.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
SS преди 3 години
Дали да остана или да си тръгна?Сигурен съм,че жена ми никога не си е задавала този въпрос!А и къде ще отиде?В Югоизточна Азия.Нали оттам тръгна с мен.Да не е и изпила чавка ума?Тука и викат азиатската принцеса.Там навремето я спасих от гладна смърт.Да си призная обаче не мога да си представя какво бих правил без нея.