4 зодии, които копнеят да са обичани

Вижте кои знаци живеят за любов
6 авг 2020 14:42, Ивета Иванова
2
4 зодии, които копнеят да са обичани
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци копнеят за обич. Искат другите да ги забележат, самите те да направят впечатление и да се почувстват обичани и ценени. Не търпят някой да ги игнорира. Искат да усетят почит, любов, уважение.

Ето кои са те.

Везни

Копнеят за обич и привързаност, тъй като ги управлява Венера - планетата на романтиката и красотата. Искат да се чувстват обичани, да флиртуват, някой да им прави романтични изненади. Много им харесва, когато някой им прави комплименти за тялото и фигурата - искат да бъде забелязано колко са красиви чисто физически. Харесва им някой да възхвалява фигурата и лицето им и да се любува на тях. Затова често постват снимки в социалните мрежи и изпращат селфита на близки и приятели. Имат нужда от одобрение.

Телец

Много чувствени зодии, които винаги мечтаят за любов и страст. Обожават да бъдат докосвани, целувани, да държат някого за ръка. Чувстват се щастливи и добре, само когато някой им се възхищава, обожава ги, прави им изненади, цени ги и говори за хубавитеим качества. Но искат и доказателства, не само думи - мили жестове, подаръци, много целувки и милувки. Радват се много, когато някой толкова ги обича, че винаги ги защитава, дори да не са прави. Харесват им публичните прояви на близост.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Другите 8 зодии сигурно копнеят да са мразени...