Маникюр за лятото - идеите, които да не пропускате

Изберете по-пъстри цветове
6 авг 2020 20:06, Иванка Гъркова
1
Маникюр за лятото - идеите, които да не пропускате
Снимка: Pixabay

Лятото е сезон, в който носим по-шарени и пъстри дрехи. Цветовете на слънцето, морето и небето, плодовете, цветята, тревата и всичко онова, което ни кара да се усмихнем, ни предразполагат да си направим по-свеж маникюр, който съчетава в себе си няколко нюанса.

Маникюрът за лято 2020 не бива да е твърде дълъг и с прекалено много декорации. Следвайки тенденциите от тази година, колкото по-изчистен е, толкова по-добре, като така нареченото негативно пространство или оставянето на една част от нокътната плочка празна, все още е актуално. Рисунките са минималистични, най-често само на част от ноктите.

Според трендовете от последните месеци, фрути ноктите все още се търсят, а изобразяването на морски мотиви като котви, вълни, мидички или морски звезди, е хит и това лято.

Синьо, розово, лилаво, оранжево, жълто и черно пък се използват за рисуването на морския изгрев или залез по ноктите.

Ако все още не сте си направили типично летен маникюр, то е време да използвате нашите идеи:

Синьо лято

Няма нищо по-хубаво от прекарването на лятото на морето. За съжаление не всеки има тази възможност, но може да си достави приятна емоция, ако си направи типично морски маникюр за своето ежедневие или предстоящата ваканция на родното Черноморие.

Може да си вземете някой син цвят лак и да лакирате с него всичките си нокти. Отгоре, с помощта на бяло и светлокафяво, да изобразите пясък или морска пяна. На един от ноктите редувайте бял и по-тъмносин лак, като отгоре завършете с котва – декорация или нарисувана с тънка четка. За целта може да ползвате и златист брокат.

Маникюр Пеперуда или Морски обитатели, както и още идеи, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пропускайте и тъжния край на една проста тиква.