Зодиите, които изключително бдят над връзката си

Кои са най-верните в зодиака?
10 авг 2020 18:12, Екип на Tialoto.bg
1
Зодиите, които изключително бдят над връзката си
Снимка: IStock

Представителите на някои зодиакални знаци са по-авантюристични и могат да бъдат верни партньори в по-малка степен. Добрите новини са, че има признаци, по които можем да познаем кои е по-вероятно да проявят лоялност. Ако се стремим да развием дългосрочна връзка или просто изискваме известна стабилност във взаимоотношенията си, трябва да се насочим към представителите на тези зодии.

Рак

Ракът лесно може да бъде наранен от минали преживявания и никога не забравя това, което се е случило в миналото. Те се чувстват най-комфортно, усещайки сигурност от това, че имат връзка и бързо приемат партньора си като част от семейството.

Партньорът от зодия Рак няма лесно да се „откъсне“ от връзката, освен ако емоционалната им болка вече е прекалена. Те предпочитат да работят с партньора си, за да решат трудностите между тях, колкото и трудно да е това.

Телец

Телците се управляват от Венера – планетата не само на любовта, но и на уюта. Родените под този знак са склонни да бъдат малко упорити и им е трудно да разберат, че са част от проблем.

Понякога може да бъде трудно за Телците да напуснат дадена връзка, заради това, което другите могат да си помислят, но и защото обичат да бъдат обичани.

Кои други зодии бдят на връзката си - Козирог или Везни, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам си "теле" телец, което обича да бъде обичано, но понеже и аз съм така си пасваме идеално. Дали всъщност има хора, които "не обичат да бъдат обичани"? Не мисля, все пак сме стадни животни, имаме нужда от сродни души.