Кои са цветовете за косата за есенния сезон?

Трябва да пробвате поне един от тях
13 авг 2020 19:39, Дарена Найденова
0
Кои са цветовете за косата за есенния сезон?
Снимка: Pixabay

Тази година посещенията във фризьорския салон рязко намаляха заради пандемията от коронавирус. Трябваше да се превърнем в домашни коафьори, да се научим как да се боядисваме правилно и дори как да се подстригваме. Някои от нас видяха ситуацията като лично усъвършенстване, а други просто се наслаждаваха на времето, в което не мислят за прическата си, защото работят от вкъщи и не излизат толкова често.

Постепенно обаче рестрикциите бяха вдигнати и фризьорските салони започнаха работа при строги мерки за сигурност. Първоначално дамите и господата изпитваха леки притеснения да ги посещават, но вече и тези страхове преминаха и часовете при коафьорите се редят един след друг.

Лятото беше белязано от някои интересни цветове на косата, но сега вече е време да помислим за есента. Като сезон, който бележи новото начало, редно е да направим и промяна във визията си. Експертите казват, че най-добрият цвят на косата е този, в който се чувствате красиви.

Все пак, трябва да следим тенденциите и да бъдем в крак с модата. И докато русото, черното, червеното, лилавото, тюркоазът или друг цвят на дъгата изглеждат невероятно по всяко време на годината, то някои цветове просто се вписват по-добре през есента.

Така че, ако обичате да влизате във всеки нов сезон със свеж вид, то задължително трябва да промените прическата си. Според топкоафьорите, някои клиенти избират нюанси, които изискват ниска поддръжка и оформяне, за да сведат до минимум разходката им до салона. Други пък предпочитат да заложат на ярки цветове, които ще ги открояват сред тълпата.

Ето какви ще са тенденциите в цветовете за косата през есента на 2020 година

Светлорусо

Докато русото изисква известна поддръжка, експертите смятат, че сега е перфектното време да опитате този цвят на косата. Знаменитост като Емили Ратайковски винаги е била фен на по-светлите тонове и смята, че това е най-подходящата визия за нея.


Ако сте естествено руса, може само леко да изсветлите цвета на косата си. Плюсът на този ход е, че ако не се харесате, много малко хора ще забележат промяната и тя скоро ще се скрие, когато израснат новите ви коси.

А дали червено или пастеленорозово ще са сред модните тенденции през есента, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари