4 зодии, които трябва да станат актьори

Сцената е техният дом
14 авг 2020 16:05, Ивета Иванова
3
4 зодии, които трябва да станат актьори
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са много артистични. Те обичат киното и театъра, имитират прекрасно, пресъздават емоции и чувства много умело и ги чака бляскава кариера като актьори. Вижте кои са те, според "Your Tango".

Лъв
 
Те са родени за сцена! Лъвовете са звездите на зодиака - много артистични, харизматични, уверени. Стоят прекрасно пред камера, а и жадуват за внимание, луксозни неща и комплименти. Актьорската професия много им подхожда, тъй като получават това желано внимание, а и могат да са доста драматични. Обичат да се хвалят с придобивките си, да показват новите си дрехи и прически. Много са амбициозни и талантливи, лесно постигат успехи.
Телец
 
От тях стават много добри актьори. Те защитават мнението си, изразяват своята позиция толкова убедително, че хората започват да ги слушат и да им се възхищават. Знаят как да спечелят вниманието и симпатиите на околните, какво да кажат във всеки един момент. Погледът им също е изразителен. Те изваждат най-доброто у другите, чрез своите действия. Много работливи зодии, отдадени на професията. Понякога може да манипулират, но това е за да получат желания ефект.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Един Близнак преди 3 години
Аз пък смятам,че най-добри актьори са Близнаците. Имат 1 милион лица. Могат да са добри и ло.ши и да манипулират останалите да стане както искат те. Иначе държат на приятелите си и ако не ги предадат,ще ги уважават до гроб.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според екскремента, надраскан по-горе, и аз трябва да съм актьор. И после защо всички се подиграват на "журналистите"...