Какви прически да изберем за сезон 2020?

Нов сезон, нов стил
18 сеп 2020 22:48, Дарена Найденова
6
Какви прически да изберем за сезон 2020?
Снимка: Pexels

Сезоните постепенно се сменят, а с тях идва и промяната в стила. Освен че трябва да помислим за пренареждане на гардероба, време е да обърнем и специално внимание на косата си.

По-голямата част от лятото я прекарахме у дома, работейки от диваните си и не мислейки толкова много за модните тенденции. Есента обаче предлага алтернатива. Поне засега. С началото на новата учебна година, която в първите седмици със сигурност ще бъде присъствена, сякаш започнахме да се връщаме към нормалния си ритъм на живот. Това означава, че трябва да помислим за поддържане на перфектен стил и влизане в крак с модата.

Вече ви разказахме какви ще бъдат трендовете в прическите, които не изискват толкова много поддържане. Сега обаче е време да разкрием и малко повече за онези стилове, за които трябва малко да се потрудите, но пък изглеждат перфектно и със сигурност ще привлечете погледите както на колегите, така и на случайните минувачи.

Ето 6 тренда в есенните прически, които да следвате:

1. Перфектната опашка

„Смятам, че стиловете в опашките вече са много и все различни“, казва фризьорката Моне Еверет. Тя допълва, че високо вързаната коса е подходяща за всеки повод – от отиване на тренировка до изискана романтична вечеря. Въпросът е в какъв стил ще бъде вашата опашка. Еверет споделя, че нейната най-любима версия е т.нар. перфектна опашка, която е позиционирана точно в средата на главата.

Алиша Кийс е една от звездите, които също са фенове на този тренд, но ако искате да постигнете нейната перфектна опашка с плитка, то трябва да станете няколко часа преди работа.

Вижте останалите прически в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е путаракиса да е влажен, а дали е кусмясъл... Все става!
1
1
 
3
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 3 години
Много ясно колега! Ай сиктир, иначе ще еббем или ще предем?