Защо е по-здравословно да сте необвързани

Причините да се радвате на свободата си
19 сеп 2020 20:56, Илияна Николова
47
Защо е по-здравословно да сте необвързани
Снимка: istock
Необвързани сте. Чувствате се самотно. Непрекъснато мечтаете за връзка и се впускате в срещите с хъс и желание най-после да откриете любимия човек. Не бързайте да страдате. Да сте необвързани има немалко ползи за здравето и психиката. Затова не се измъчвайте, че нямате партньор. Това си има своите добри страни. Ето ги и тях.
 
Необвързаните тренират редовно
 
Когато сте сами и разполагате с времето си сте свободни да се грижите за фигурата си. Обвързаните двойки често повишават теглото си с течение на времето. Вкусните вечери и сладките похапвания заедно вредят на фигурата и често се оказват пречка за постигането на добри резултати в контрола на теглото. Необвързаните хора тренират по-често и са по-стриктни, защото се стараят да са привлекателни.
 
Необвързаните имат по-добър социален кръг
 
Когато не сте във връзка разполагате с цялото време на света да се срещате с приятели, да правите нещата, които обичате, да пътувате без да правите сложни планове, съобразени с тези на половинката ви. И всичко това ви прави наистина по-свободни в общуването и откриването на нови приятели, които да обогатят социалния ви кръг.

Необвързаните имат по-здрав сън
 
Когато сте необвързани, няма кой да ви отмъква завивките нощем и да ви буди с хъркането си. Сексът може да ви липсва, но реално това сладко занимание ви държи будни до много късно през нощта. Необвързаните хора не стоят до полунощ да чакат половинката си да се прибере от работа, а това предполага и по-ранна вечеря – още един плюс в здравословен аспект.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
до 37 преди 3 години
До ЦуциДали нека да сменим темата какви са предимствата когато станеш безработен, може да се каже, че обществото те е отхвърлило , всички те гледат на криво защото си безработен, а и нямаш доходи.Кофти но времето което продаваш на някой вече е само твое, и можеш да го използваш както си искаш а не както твоя работодател смята, че трябва да го използваш и развиваш силните си страни и слабите си , а това ти дава възможност когато почнеш работа да взимаш по добри пари и това което искаш.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си необвързан има много предимства, обикновено обаче хората ги приемат за даденост и не се възползват на Мах от тях даже ги пренебрегват предимствата , а се сещат за тях когато вече са си сменили статуса на обвързан и вече нямат предимствата на предишния им статус и не са се възползвали от предимствата когато са имали възможност.Просто всяко нещо има предимства и недостатъци и трябва да се възползваме от предимствата на време защото не са даденост за винаги.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦуциНапълно вярно!В провинцията промитите и душевно увредените са болшинстно!Мат'риалът не чихи!
30
3
 
9
 
! Отговори
Цуци преди 3 години
Така е в големите градове В малките градове неомъжените са подложени на психически често и физически тормоз ,както в работата така и в личния живот .На тях се гледа като на хора с психически увреждания или физически такива .И това е всекидневно.Може да нямаш деца, но е важно да си обвързан в малкия град.За пред хората да не те тормозят.
29
2
 
7
 
! Отговори
Mgtow преди 3 години
Опа, разпалих феминистка вълна от недоволство. Никой не е казал, че искам слугиня. Просто съм против вие под претекст, че сте родили, което ние биологично не можем, извиняваме се, да искате роб. Тук една каза, че векове жените били роби и сега компенсирали, един вид. Това ми звучи като афротата в САЩ, които искат някой да ги дондурка, защото бабите им били робини.
28
3
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Какви нелепости пишат някои - явно искат да раздават шамари, а жена им само да вика да, господарю, то бива задръстеняци, но толкова пък? Никой не те кара да живееш с кифли, защото със сигурност има тарикатки, дето ги мързи да гледат, но да твърдите че всички сме такива, е несериозно, да не би вие всички да сте насилници?
27
3
 
3
 
! Отговори
една жена преди 3 години
З съжаление е прав коментарът за прецаканите жени в брака. И това е хиляди поколения наред, с ревящи деца, и не само, гледане на злобни старци, тонове пране и пр., което един мъж дори и не подозира. А после - ама били гл.упави, не били измисляли нищо, че вие какво искате, да ви отглеждат докато сте живи, че и да ви измислят всичко и да ви пишат бестселъри?
26
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
В брака може да са прецакани и двамата, обикновено жените са повече прецакани, защото се занимават с доста затъ.пяващи дейности и и е много трудно да направят някаква кариера. Каквото и да говорим, при мъжете е по-лесно, особено в държави на балканския полуостров.
25
5
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Я стига си писал глупо.сти в сегашния век - какво искаш - безплатна слугиня, но да е топмодел, по цял ден в къщи, а ти да се развяваш където искаш? Известно ли ти е, че феминизмът е възникнал за елементарни права? И че статутът на жените е бил напълно робски, какъвто е в някои страни в момента! И най-богатите страни са точно тези, където зачитат и жените за хора, за разлика от теб, и такива подобни ще ми нареждат какво да правя с живота си?
24
2
 
13
 
! Отговори
Mgtow преди 3 години
Нямам против доброто семейство, което на днешно време е изкл. рядкост. Имам приятел, който си хвана една, която му скъсява дните, върна го в първи клас, ежедневен психотормоз и скандали. Търпи я, имат и дете, което страда, свидетел съм. И този като ми каже: Ти няма ли да прибираш някоя? Веднага го скастрям: Ако ще е като твоита, ми е добре сам. Така че, не всичко е на всяка жена. Мъже, опичайте си акъла. Навън е пълно с феминистки с изкривени представи. Търсещи мъже, които единствено да товарят
23
6
 
7
 
! Отговори
Радо преди 3 години
По- гадно от това да си сам , няма. Лошото е обаче ако попадаш на разкрепостени " съвременни" жени които не си знаят километража и търсят пари, голям член и кариера.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам причина да създавам роби. Съвременният свят ми предлага тази единствена опция.Благодаря от сърце!
21
4
 
16
 
! Отговори
Петкан преди 3 години
По-добре щастливо необвързан от нещастно обвързан.
20
19
 
6
 
! Отговори
42 Аз преди 3 години
такива необвързани не ги вземам и на работа освен ако не са много млади. Един човек, който няма акъл да върти семейство показва и на работодател, че няма акъл и за работа.
19
0
 
4
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 3 години
До номер 8 : виждам имаш с кого да се караш.... затова се караш с мен .... ясна си.... не е срамно че търсиш Обич.... и аз търся....
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гадно е да пукнеш сам като куче.
17
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнусни долни глупости!! Как изпбщо си позволявате да.пишете подобни дивотии. Гнусна пропаганда! Отврат!
16
2
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
А мнението ви за приятелчета за секс?
15
7
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
За да имам много женски полови органи евтино, затова са ми парите, и са ме изтриете си остава истина. Истината не може да е на 111 място в света
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:) Ясен си ми. Винаги ще си необвързан. Пълни си банковата сметка със здраве.