4 зодии, които нямат търпение да вдигнат сватба

Ето кои са те
22 сеп 2020 23:00, Ивета Иванова
3
4 зодии, които нямат търпение да вдигнат сватба
Снимка: Pexels

 Тези зодии се влюбват много бързо и връзките им бързо стават сериозни. Те не премислят нещата много, наслаждават се на мига, вземат по-импулсивни решения и бързат да сключат брак. Вижте кои са, според "Times Of India".

 
Овен
Най-импулсивните зодии. Живеят за мига, действат според моментното си настроение, взимат прибързани решения и не се замислят много. Затова, често постъпват безразсъдно.  Винаги са в движение, водят забързан живот, не мислят много за бъдещето. Страстни са, не анализират всичко дълго и не е изненада, че бързо предлагат брак.
 
Телец
За Телците бракът е нещо голямо и един от най-важните моменти в живота им. Те премислят нещата повече от Овните, анализират силните и слабите страни на връзката, мечтаят за бъдещето. Но веднъж щом решат, че това е човекът за тях, искат да се омъжат, дори да са още прекалено млади. Копнеят за любов от малки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Сватби? преди 3 години
Какви сватби? Кой вдига сватби на днешно време. На последните три, на които бях, и трите двойки не са вече заедно. Да се види момичето с приятелки и една фотосесия с булчинска рокля е достатъчно. Но някакви протяжни църковни песнопения и автобуси с роднини, дошли да се наядат, напият и обсъдят другата страна, кому е нужно? Ненужни разходи и сеир за брак, който не се знае колко ще трае - година, две обикновено. Да си го кажем.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ква сватба кви пет лева това са зодиите които сте ти *** науката така хитро сте те заварят сте мамата и кажат цял живот никога вяра да им нямас кампли брак ха ха трева а си луд