Кои са най-важните дни през октомври, според астрологичната прогноза?

Месецът обещава да бъде интересен
27 сеп 2020 13:18, Екип на Tialoto.bg
3
Кои са най-важните дни през октомври, според астрологичната прогноза?
Снимка: Pixabay

Октомври 2020 г. ще бъде белязан от ярко астрологично събитие – Плутон навлиза в Козирог, което според астролозите ще повлияе на геополитическата ситуация в света.

Все още е трудно да се говори за това какви ще бъдат тези промени и как точно ще повлияят на живота ни. Най-вероятно те ще бъдат положителни, защото небесните тела показват точно това.

Всички негативни, лоши неща, които не се вписват в идеята за хармония, ще напуснат света.

Не бива обаче да се очаква, че обръщането на посоката на Плутон ще гарантира светло, безоблачно бъдеще. Това би било преувеличено. Но определено си струва да очакваме положителни промени.

1-2 октомври 2020 г. – Пълнолуние

Не най-благоприятното астрологично влияние в началото на месеца. Пълнолунието е време, в което не трябва да започвате важни неща, защото шансовете да се провалите са големи. Крайно нежелателно е да поемате рискове. Небесните тела препоръчват да отделяте време за рутинни дела и духовни практики. Почивайте си повече и търсете възможности за получаване на положителни емоции.

Вижте повече за 2 октомври 2020 г. , когато Венера е в знака Дева, както и останалите важни дати през октомври в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: астрологиязодиидати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставката, на коя дата ще бъде?