Седмичен любовен хороскоп за 28 септември – 4 октомври

Венера ще ни подкрепи в любовта
28 сеп 2020 11:33, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 28 септември – 4 октомври
Снимка: Istock

Марс все още е ретрограден и ще продължава да създава препятствия. Хубавото е, че Венера се намесва и ще повлияе донякъде положително на любовта. За някои представители на зодиака е възможна офис романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Овен. Въпреки че това е фантастична енергия, която може да ви помогне да продължите напред във всяко рисковано начинание, това не се отнася за любовта. Ако се срещате с някого или сте във връзка, може да бъдете резервирани към половинката си. Не позволявайте на емоциите да нарушават хармонията.

Телец

Необвързаните Телци ще имат добри перспективи по отношение на любовта и романтиката. В първата седмица на новия месец Венера ще влезе в зоната на вашата карта, свързана с удоволствията и забавленията. Възможно е да срещнете човек, който да плени сърцето ви. Обвързаните представители на зодията ще се радват на приказни моменти с любимия човек, а кой знае – някои може би имат планове за бебе.

Близнаци

Близнаците трябва да държат приятелите си далеч от любовния живот. Възможна е намеса. Дори и след време този ваш приятел да се окаже прав, няма право да се намесва в личното ви пространство. Тези, които отскоро се срещат с някого, ще имат възможността да надградят връзката си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари