Какво ни очаква през седмицата според зодията?

Вижте астрологичната прогноза за 28-и септември - 4 октомври
29 сеп 2020 05:30, Иванка Гъркова
0
Какво ни очаква през седмицата според зодията?
Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 28 септември – 4 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят промени, но за съжаление, не всички ще ви харесат. По-скоро ще се наложи да анализирате направеното до момента и да внесете корекции в част от плановете. Бъдете особено внимателни, уреждайки финансови въпроси. Ако прецените, че ви е нужна помощ, не се стеснявайте да потърсите. Не омаловажавайте грижите на околните, проявявайте разбиране. Развитието на личните отношения зависи почти изцяло от поведението ви.

Телец

Ще съумеете да отхвърлите финансов проблем, който сериозно ви безпокои. Не скъсявайте дистанцията с шефа и колегите, не обсъждайте с тях лични въпроси. Не е изключено да ви предложат промяна на длъжността или допълнителна работа срещу допълнително заплащане. Преценете дали финансовият еквивалент ще отговаря на усилията. Използвайте почивните дни за отмора и любими занимания, а не за почистване, ремонти и други битови дейности.

Близнаци

Самочувствието ви е на ниво, привлекателни сте и излъчвате оптимизъм. През тази седмица много по-често от обикновено ще сте „душата на компанията“. Не се възгордявайте и не променяйте поведението си спрямо околните. Избягвайте дейностите, изискващи прекалени физически усилия. Съобразявайте облеклото си с капризите на времето. Творческият ви потенциал ще е в лек спад, така че за вас е препоръчително да се занимавате с познатите рутинни дейности.

Вижте какво очаква през седмицата представителите на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари