Кои са сродните души на зодия Рак?

Ето 3 знака, с които си пасва идеално
1 окт 2020 18:20, Иванка Гъркова
2
Кои са сродните души на зодия Рак?
Снимка: Pixabay

Девизът на Рака е „Аз чувствам!“. По него веднага можете да си направите извода, че идеалната за него половинка трябва да му се отдаде изцяло. Мил и чувствителен, той има нужда от някого, който го разбира. Но намирането на сродната душа за него не е лесно!

„След като Ракът срещне своята сродна душа, не я пуска да си отиде“, казва астрологът Кларис Монахън. Тъй като той управлява дома, държи да създаде дълбока и емоционална връзка. Той търси човек за семейство, а не за мимолетно увлечение.

Като всеки воден знак, Ракът е доста интуитивен. Той винаги се доверява на първоначалното усещане, което изпитва, срещайки нов човек. За него сигурността е много важна. Трябва да мине определено време преди той да разкрие душата си. Но след като се почувства в безопасност, ще ви покаже колко много може да обича и държи на половинката си.

Кои са сродните души на Рака?

Дева (23 август – 22 септември)

Комбинацията между водния и земния знак е добра, защото и двата разбират нуждите на другия. Това им помага да изградят силна връзка, основаваща се на уважение и признателност.

Както Девата, така и Ракът обожават да стоят у дома и да се радват на малките неща. Те не се притесняват от рутината, напротив – тя им дава сигурност.

Вижте още за Зодия Рак в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Зори преди 3 години
Рутината, познатото и сигурното, както и традиционното са много желани и практикувани от родените под знака на зодия Рак.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не просто Риби не са на първо место, но и въобще ги няма!?