Кои са най-мразените зодии?

Ето кои имат труден характер
20 окт 2020 14:13, Ивета Иванова
23
Кои са най-мразените зодии?
Снимка: Pexels

 Много хора имат предразсъдъци за някои от зодиакалните знаци. Някои зодии са представени като инати, по-арогантни, с трудни характери, повече самочувствие, отмъстителни и т.н. Но, всъщност, те са и сред най-силните зодии, от които останалите се страхуват. Вижте кои са те, според "Yahoo.com".

Лъв

 
Познати са като егоцентрици, които искат цялото внимание за себе си и са горделиви. Смята се, че се ядосват лесно. Лъвовете обичат лукса, пазаруват много често, понякога пренебрегват околните и говорят само за своите проблеми. Истината е, че те просто знаят цената си, родени са за лидери и са много експресивни и общителни. Показват талантите си, щедри са към околните и искат да ги мотивират с думите и идеите си. Смели са, и затова постоянно искат да са център на внимание, но са грижовни към близките си и могат да ви оправят настроението.
 
Близнаци
 
Имат слава на двулични. Често се казва, че Близнаците са с 2 лица, че никога не може да ги опознаете истински и се държат различно с разичните хора и в различни ситуации. Един път са мили, друг път злобни, разкриват тайните на приятелите си, бъбривци са и т.н. Истината е, че те са палави, весели и понякога се увличат с игрите. Много са адаптивни и виреят във всякаква среда, затова на моменти се държат като друг човек. Близнаците са много общителни, разказват много истории и понякога издават тайните ви, без да усещат, че го правят. Жадуват за нови преживявания и приключения, затова се смята, че не са сред най-лоялните. Но са изключително забавни и приятели, които винаги ще ви развеселят. Не съдят хората.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
1
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 3 години
На недовиждащите онaнucmu най-отговорно мога да кажа, че мадамата на снимката си е много готина и там дето ви се привиждат ( сложете си очилата) пеперудки , срамотии и пр. , всъщност е закопчалката на бодито й !p.s. Защо пък срамотии ?
19
5
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
abe mrazetegi na koi mu dreme po dobre mrazaen otkolkoto sred sto licemeri i intrigati a ne se oglejdat okolo sebe si
18
3
 
3
 
! Отговори
Учудване преди 3 години
До Анонимен 17:Какво и е на снимката???Чисто и просто,момичето бързало за работа и забравило да си обуе кюлотите,та и се виждат срамотиите,за радост на чикиджиите?!?
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам има ли омразни зодии, но знам, че с такива пошли и грозни снимки като тази горе, някои писачи се опитват с нищо да ловят нещо. Гнусни сте.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам дали тези са най-мразените, но за мен наистина са най-нелюбимите. И трите.
15
5
 
8
 
! Отговори
@@@ преди 3 години
Трябвало е да започнат и завършат с Девата!!!Който не си е имал работа с Дева,не знае за какво става дума или иде на реч-злобни,завистливи,отмъстителни,надменни,нагли,нахални,груби,вулгарни,цинични.........,пълна отврат и гнус!?!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж-близнаци - за нищо на света.
13
5
 
13
 
! Отговори
11 преди 3 години
За близнаците е вярно, че са клюкари, адски завистливи и лоялността е непознато свойство за тях. Иначе са забавни, особено ако имат материален интерес от контакта.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са толкова озлобени в днешно време, че мразят и за по-незначителни неща от това каква зодия си! Всеки ден я виждам омразата...
11
2
 
15
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Трябва да си много глупав, за да вярваш в зодии.
10
4
 
3
 
! Отговори
Пълни глупости преди 3 години
Около мен 3 лъва:N 1. Лоялен, последователен, честен, сговорчив, образован.N 2. Не признава грешките си, винаги е прав, образован.N 3. Иска повече, отколкото може да му се даде, обвинява другите за собствените си неудачи, не търси причините в себе си, завистлив и злобен, необразован, заплеснат в сектата "Свидетелите на Йехова". За щастие с третия нямаме родствена връзка и нищо не ме задължава да комуникирам с него.
9
17
 
4
 
! Отговори
зодия преди 3 години
Народа мрази президента Радев не защото е близнак.
8
5
 
5
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Живея с лъв и наистина повечето неща са вярни даже и по-зле като избухне и се изнерви става ад.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пеперудката и се вижда на тая.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПловдивчанинНадали някой е мразен заради зодията си, но е интересно като видиш как някой се вписва в профила на зодията си.Иначе всичко си е до човека.
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имах колежка козирог - подмолно, неблагодарно, комплексирано и дълбоко озлобено същество. Донякъде са по- гадни и от девите.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костов е козирог.
3
5
 
20
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 3 години
Абсурдно е да мразиш някой заради зодията му.
2
14
 
13
 
! Отговори
Qze преди 3 години
Не е верна статията - най-гадни са Дева и Козирог
1
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дева са най- гадните темерути