Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 26 октомври - 1 ноември
Обновена: 26 окт 2020 19:54 | 26 окт 2020 19:54, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Търсете любовта със сърцето, а не с очите. Първите ви впечатления за нов човек, с когото ще се запознаете през тази седмица, ще са абсолютно подвеждащи. Съвсем скоро ще установите, че той/тя съвсем не е това, за което се представя и, ако сте имали неблагоразумието да говорите за себе си и чувствата, които изпитвате, ще преживеете дълбоко и трудно преодолимо разочарование.

Телец
 
Отношенията ви като цяло ще са спокойни през тази седмица. В началото е вероятно да изгладите съществуващ спор или вражда, което ще ви се отрази вдъхновяващо. Ако искате да споделите или обсъдите важен въпрос с половинката си, направете го преди пълнолунието. За необвързаните е препоръчително да изчакат с новите любовни завоевания.

Близнаци
 
Интуицията и чувството ви за хумор са еднакво силни и в хармония. Никак няма да ви е трудно да изгладите всички съществуващи спорове с личността на сърцето си. Без значение дали вече сте подарили любовта си на някого или все още сте в процес на търсене, условието да спечелите благоразположението на когото си пожелаете е да сте искрени, решителни и проникновени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ви очаква тази седмица: коронавирус
1
2
 
4
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Всякя снимка на Тиква се счита за скрита предизборна агитация.