Посрещнете 2021г. в безопасност на Малдивите

Спонсорирано съдържание | 28 окт 2020 07:00, Александър Попов
9
Посрещнете 2021г. в безопасност на Малдивите

Туроператор „Онекс Тур“ ви представя новата си дестинация – Малдивите. Бели плажове, кристални води, забележителна култура, слънце и страхотни летни температури ви очакват в посрещането на 2021г. Видимо далечната дестинация е напълно лесно постижима с „Онекс Тур“, който организира директен чартърен полет до Малдивите за пръв път в България. Всякакви удобства и безпроблемното пътуване е уредено за вас!

Благодарение на авиокомпания Gullivair, ще пътувате със самолет „Airbus 330“ с 326 места, който осигурява директен полет без спирки за зареждане. Полетът до столицата Мале отнема около 8 часа, които изцяло си заслужават!

Това, към което трябва да обърнете внимание са атрактивните пакетни цени, стартиращи от 980 евро за Коледа и 1226 евро за Нова Година.

Посрещнете 2021г. в безопасност на Малдивите

„Онекс Тур“ ви предлага изключителен избор от хотели, които може да видите в уебсайта: www.onextour.bg. Няма да бъдете настанени в големи сгради, обградени от тълпи. Може спокойно да изберете тази дестинация и да бъдете сигурни, че всички хотели са разпръснати на голямо разстояние, което допринася за безопасността им.

Като си помислите за Коледа и Нова Година на Малдивите, първото което ви идва наум са ситните снежнобели пясъци, идеално кристалните води и вълни, и високите палми. На всяка стъпка, срещу вас ще са тези красоти, като най-известните плажове са Наладу и Банян-Три на атола Мале, Сан и Ника на атола Ари. Може дори да срещнете делфините във водите на Маафуши! Както можете да си представите, магията на Малдивите е скрита под водата. Ако се интересувате от гмуркане, островите са мястото за вас. Условията са идеални за професионални гмуркачи както и начинаещи, които копнеят да се научат. Друго развлечения, което може да ви заинтересува е карането на сърф, защото Малдивите са едно от най-популярните места за сърф в света. Може да сте сигурни, че тук няма да ви е скучно дори за момент!

Посрещнете 2021г. в безопасност на Малдивите

Разбира се, трябва да отбележим и интересната култура на Малдивите, от кухнята до местните носии и бродерии. Малдивската кухня е останала под влиянието на Индия и Шри Ланка, което обяснява прочутите люти къри сосове и изобилието на подправки. Типичното меню се състои от вариация на два продукта - ориз и риба, приготвени и подправени по различни начини. Но ако тази кухня не ви влече, ще имате избор от интернационални храни и напитки.

На тази почивка ще ви очакват страхотни развлечения, посещения, забавления и едно незабравимо посрещане на Новата Година, благодарение на „Онекс Тур“.

„Важно е да запомните, че при извънредна ситуация като затваряне на границите и невъзможност за осъществяване на полета, „Онекс Тур“ ще върне платените суми на клиентите в рамките на 10 дни. За пълно спокойствие препоръчителна е застраховката „Отмяна на пътуването“. Дългият полет не бива да ви притеснява, тъй като всеки пътуващ ще е с PCR тест и контролът ще бъде сигурен.“ – заяви Антон Наумов, собственик на ОНЕКС ТУР.


9
Още по темата: МалдивиОнекс тур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Жорж преди 3 години
Прекрасна идея. Бих останал и в Доха за дълго. Топлина, слънце, море, сигурност, спокойствие, народни пазари - Сукове и простор.
8
1
 
2
 
! Отговори
от яхтата преди 3 години
на малдивите е хубаво. на маркизите още по хубаво. френска полинезия също е добро място. Таити ми е фаворит.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1 що да не се пътува. То и в страната може да пипне ковида.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам пари за там. Само до Италия мога да си позволя.
5
1
 
4
 
! Отговори
Газ с платноходката преди 3 години
Те останаха ли живи туроператори в бг, след "мерките" на правителството?
4
7
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До баровеца 3 Ходил си ти 4 пъти до Шабла да си омокриш шортите,кви Малдиви, ти и нета не можеш да си платиш,а пишеш про статии на аванта от кръчмата в кату на,където живееш
3
17
 
8
 
! Отговори
Баровец преди 3 години
Ходил съм там 4 пъти, на най баровските атоли. Ама кво да ви разправям, вие сте на ниво бунгало в Китен
2
4
 
5
 
! Отговори
x преди 3 години
Covid party на Малдивите.
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тая пандемия е пълна простотия да се пътува.