Хелоуин носи Синя Луна, която ще промени живота на 4 зодии

Вижте кои са те
29 окт 2020 19:44, Ивета Иванова
5
Хелоуин носи Синя Луна, която ще промени живота на 4 зодии
Снимка: Pexels

През октомври ще станем свидетели на едно рядко явление - Синя Луна. Това е названието на второто пълнолуние в рамките на един календарен месец. И за да е още по-магично и вълнуващо, Синята Луна ще се появи именно на Хелоуин - 31 октомври. Ето кои зодии ще са най-повлияни от това събитие, според "Pink Villa".

Телец

 
По време на пълнолунието Телците ще чувстват всичко много по-силно, ще приемат нещата лично и може да са леко напреганти. Те ще се оставят на емоциите, ще почувстват отново някои неща, които са опитали да избегнат и това ще ги излекува. Хубаво е, все пак, да не се оставят напълно на чувствата и да не реагират прекалено бурно, защото ще предизвикат драми. В дните около пълнолунието те няма да са толкова стабилни, практични и земни, колкото по принцип са. Нека не премислят това, а да се оставят по течението.
 
Лъв
 
Синята Луна ще им донесе няколко много силни дни в професионален план. Лъвовете могат да работят върху професионалния си имижд и дори да сменят сферата, в която работят. Нека да бъдат отворени за нови предизвикателства и да не се страхуват. Но да не подценяват и сегашната си работа - ако я харесват, да ѝ се отдадат още повече, за да постигнат невероятни успехи. Да не се притесняват да заемат лидерска позиция и да покажат успехите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е синя не е добре, ще бъде оранжева което е добре като знамение за свободата на хората. За синя се молят либералите, но те си тръгват на 3 ноември. Синя луна - ядец.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хелоуин да го дуууууууха...