Къси поли, пашмина... Модни тенденции, които се завръщат

Бяха хит в началото на века
29 окт 2020 03:00, Ивета Иванова
2
Къси поли, пашмина... Модни тенденции, които се завръщат
Снимка: Pexels

Някои хитови тенденции в грима от началото на века, ще са на почит през есента и зимата. Но явно се завръщат не само трендове от света на козметиката, а и от този на модата. Ето кои облекла и аксесоари, познати ни от клиповете и филмите в началото на века ще бъдат на мода в следващите месеци, според американския "Cosmopolitan".

Много къси поли
 
Полите се завръщат на мода и стават по-хитови от роклите. Но не кои да е поли, а мини полите, които са доста над коляното. Те са подходящи само за тийнейджъри и в студените месеци можете да ги комбинирате с клинове и чорапогащници. Всякакви цветове са приети, залагайте и на дънкови поли. С такива поли често се появяваха Парис Хилтън и Фърги.
 
Пашмина
 
Забравете суичерите, ръкавите, жилетките. Заложете на наметало. Пашмините - меките и големи шалове, които традиционно са ръчно оплетени и са направени от кашмир и коприна, отново ще са голям хит. Нека те ви служат за горнище на партито, когато ви е студено. Джей Ло и Ема Уотсън редовно залагаха на такива шалове преди години.
 
Рокли с дънки
 
Помните ли как преди 15-20 години звездите комбинираха рокли с дънки? Е, това отново ще бъде много модерно. Трикът е следният - трябва да изберете дълги сини дънки, които дори леко покриват обувките ви, за да изглеждате стилно. Може да заложите на рокли в кафяво, жълто, розово, синьо, лилаво, които да стигат до коляното или да са малко над него. Миша Бартън, Кели Кларксън и Майли Сайръс обичаха тази комбинация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: модатенденциитоалети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Чака преди 3 години
До КосмиполитенЗапочва голямото ПРЕДЛАГАНЕ- иска се само здрав ***.
1
2
 
5
 
! Отговори
Космиполитен преди 3 години
Според здравните разпоредби, с "много късите поли" е задължително носенето на медицински прашки.