Двойките зодии, които са приятели завинаги

Ето кои са те
24 ное 2020 16:10, Ивета Иванова
13
Двойките зодии, които са приятели завинаги
Снимка: Pexels

Тези двойки зодии са истински приятели. Те плачат заедно, споделят си храната, знаят всичките си лични и диви истории, прикриват се, когато трябва, защитават се и не могат един без друг. Имат общи интереси, хобита, качества и винаги ще са заедно. Вижте кои са те, според "TimesOfIndia".

Рак и Стрелец
 
Раците са изключително верни и лоялни. Това важи за всяка сфера, включително приятелството. Те ще са винаги там, когато се нуждаете от тях, няма да ви пренебрегнат, няма да се подиграват на проблемите ви, а ще плачат с вас. Стрелците са свободни души, често пътуват и отсъстват, но обожават своите приятели Раци, именно заради тази стабилност. Стрелците помагат на Раците да излязат от черупката си, показват им колко красив е света, насърчават ги да са по-смели и да се забавляват повече. Двете зодии се обичат и се грижат една за друга.

Телец и Риби
 
И двете зодии са много добри в пазенето на тайни, затова са толкова близки и разчитат една на друга. Знаят, че могат да се доверят, да споделят и личното им пространство ще бъде уважено. Нито Рибите, нито Телците биха допуснали да предадат другия и да издадат тайните му, както и всякаква по-лична информация. Приличат си по това, че са мили, сериозни, лоялни, добродушни и никога не биха наранили приятелите си.  Винаги ще са там за другия, когато има нужда. Те държат на приятелството много.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж-близнаци - за нищо на света.
6
1
 
3
 
! Отговори
Лъв, мъж съм и преди 3 години
Един път ми стана интересно да напиша на лист най-добрите ми приятели от ученик до днес, на 32 съм. С някои не поддържам отношения вече, с другите си правим веселбата.3 Деви, 2 Стрелеца, 1 Овен, 1 Лъв, 1 Скорпион, 1 Риби.
5
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
vVeznata kazva na Lava koi bliski i priyateli mogat da go predaat
4
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Veznite znayat kak da otkopcan nesto i da spodelyat sas lava umni sa mnogo lava zatova gi taci mnogo
3
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Da Lava i veznite sa istiski hora za tova moje da im se doveri covek vinagi ste se zakrilyame i pomagame
2
3
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Hitretci ne si mislete che ne vi znaim taite ha ha
1
4
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Wai wai wai pak namekva me nekvi ideostini priyateli bili intrigati koito samo se pravyat ce pazyat taini okato si obares garba i hop vsicko kazcvat na semestvata si i taka na tataka