4 зодии с късмет в любовта през декември

Вижте кои са те
2 дек 2020 15:47, Ивета Иванова
7
4 зодии с късмет в любовта през декември
Снимка: Pexels

Най-вълшебното време от годината е тук. Декември е студен месец, но настроението е приповдигнато заради празниците, навсякъде има украса, красиво е заради снега навън, а вкъщи е топло и уютно. Атмосферата предразполага към романтика, а месецът наистина ще донесе любовни емоции за някои от зодиите. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Рак
 
Първата половина на месеца ще бъде безкрайно красив и романтичен период за Раците. Те ще бъдат по-експресивни и креативни и ще имат кураж да кажат какво чувстват пред целия свят. Ще слушат сърцето си и ще са по-смели. Искат такава връзка, която ще промени реалността, заради която ще се потопят в един магичен свят. Ще са на романтична вълна - ще пишат любовни обяснения и ще се радват на коледната атмосфера.
 
Лъв
 
Лъвовете ще имат повече късмет през втората половина на месеца. Тогава ги чакат много забавления. Те ще си позволят да се отпуснат, да си прекарат хубаво, да си доставят истинска наслада. Ще се чувстват прекрасно в кожата си и ще правят това, което обичат. Необвързаните ще ходят на много срещи, ще омайват околните, ще си изкарват перфектно. Чака ги любовна приказка. Обвързаните ще се радват на страхотни моменти с партньора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрън-дрън, ярини...
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии