Любовни закони, които не можем да избегнем

Невинаги ще бъдете на една и съща страна
6
Любовни закони, които не можем да избегнем
Снимка: Istock

Любовните взаимоотношения се променят с времето. От нас и половинката ни зависи как ще преминем през тези промени. Понякога губим връзка един с друг, нараняваме се... Това са нещо като закони на връзките, които не можем да избегнем, но можем да се опитаме да преодолеем. Кои са останалите?

Доверието е изключително крехко

Всички взаимоотношения, особено любовните се основават на доверие и понякога може да изглеждат много солидни. Точно тогава някой от партньорите решава, че всичко е сигурно и предприемайки някои действия, като изневяра, криене на истина, спестяване на някои факти, излага на риск доверието.

Понякога ще ви е скучно заедно

Това не означава, че ще се отдалечите един от друг. Важно е в такива моменти или да си намирате приятни занимания, в които да сте заедно или да не се сърдите един на друг, когато всеки има свои интереси и хобита и би искал да им се отдаде. Така си давате въздух.

Невинаги ще бъдете на една и съща страна

Особено когато се налага да взимате важни решения, касаещи вас като двойка. Дори и в повечето случаи да сте на едно мнение, все някога идеите ви ще се разминат. Тогава е важно как ще реагирате на тези различия, защото често двойките правят от малкото голям проблем.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Това жена го е писала. Големи претенции само и фасони. Какво доверие - всяка гледа да те прецака и да се уреди. Ама си правят сметката без кръчмаря. Хахахахаха!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като видя коментари, като на номер 1 (мега неграмотни) и направо спирам да се чудя, защо сме на това дередже в нашата държавица!
3
3
 
2
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Доверието не е причина. То е следствие от поведение. Както и прошката. Както и компромисите към ближния. Това го има, когато влечението към човешкото е по-силно от влечението към материалното. Иначе, ако сменяш колите като носни кърпички, защо да не е така и с жените?
2
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото и как породихме самненита по даден въпрос повтарям по даден въпрос само един въпрос и кое и как е породило съмнението само по дадения всорус нека се фокусираме на него и може би ще разберем ААА доверието по други въпроси го имама без самнение... Целувки
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно и Сащто дранкате доверието та доверието доверието го има но има друг вспрс защото всичко се свързва само САС тази дума доверието ако гонусмаше нямаше да си говорим когато единиуа си мисли че другия крие несщто това не значи че няма доверие а значи да помогне да се избегнат самнения само по даден конкретен въпрос не че изцяло нямаме доверие