Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 януари

Възможни са конфликти
18 яну 2021 11:50, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 януари
Снимка: Istock

Очаква ни една вълнуваща и романтична седмица. Марс и Уран се срещат в знака на Телец, което ще повиши нашите сексуални желания, но може и да има съвсем друг ефект. От друга страна Марс и Уран може да изострят комуникацията с половинката. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще се радвате на напредък във вашата връзка. Възможно е любимият човек да ви окаже своята подкрепа по отношение на вашата кариера или по някакъв начин да помогне за осъществяване на целите ви. За необвързаните Овни е важно да преоценят социалния си живот. Нещо в компанията, която поддържате, пречи на романтиката ви.

Телец

Телците ще имат невероятна любовна седмица! Връзката между Марс и Уран във вашия знак ще ви направи непредсказуеми, но и изключително магнетични. Някои от вас ще търсят нова любовна тръпка, ако досегашната им е омръзнала, а сериозно обвързаните имат добри предпоставки да се забавляват и то много в спалнята. Има вероятност и да промените решението си повече от веднъж тази седмица за това какво и кого искате в любовния си живот, което не е никак лошо.

Близнаци

Искате вълнение в любовния и сексуалния си живот, но не желаете да бъдете директни към вашия избраник. Вашата прекалена сдържаност може да влоши ситуацията. Помислете дали неволно не изпращате смесени сигнали. Бъдете откровени, а не объркващи. Друга възможност е, че напълно ще игнорирате човека, когото най-много желаете, и ще се свържете с някой, с който може би повече ще ви влече интимното, въпреки и да сте наясно, че е малко вероятно да се получи нещо сериозно помежду ви. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целувки мише там каде ти ти е най драго