Хитове в бижутата за 2021 г.

Вижте какви ще са тенденциите
19 яну 2021 03:00, Ивета Иванова
2
Хитове в бижутата за 2021 г.
Снимка: Pexels

 2020 година вече е в историята, което означава, че някои тенденции си отиват, а на хоризонта идват нови. Това важи в пълна сила за света на бижутата, пишат от американския "Cosmopolitan". Ето кои ще са най-модерните бижута през 2021 г., според изданието.

Различни обеци
 
През тази година ще е много модерно да се появявате с различни обеци. Например, една с дълга верижка на едното ухо, и друга, малка, като скъпоценен камък, на другото. Може и да излизате само с една обеца, казват специалистите.
 
Цветно мънисто
 
Залагайте на гердани и гривни от цветно мънисто. Ще станете център на внимаие, ако се появите с гердан, събрал цветовете на дъгата и различни форми. Така изглеждате весели, забавни, смели и лъчезарни. Такъв тип бижута са хит за лятото и плажа, като за морето може акцентът на гривните от мъниста да е синьото.
 
Барокови перли
 
Нестандартни форми на бижутата от перли ще са хит през 2021 година. Може да заложите на обеци с няколко перли, наредени на верижка; на гривна, наполовина от перли, наполовина от злато; на медальони с перла във форма на цвете, геометрична фигура, небесно тяло и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
ЧОВЕЩИНАТА е най добрия хит