Зодиите, които са най-коварни бивши партньори

Вижте кои са те
26 яну 2021 19:23, Ивета Иванова
5
Зодиите, които са най-коварни бивши партньори
Снимка: Pexels

 Не искате тези зодии да ви бъдат бивши приятели. Те са лоялни партньори, държат на своето, приемат връзката сериозно и трудно прощават. Ще преживеят тежко раздялата и след това може да търсят отмъщение, особено ако сте ги предали. Ето кои са, според "Your Tango".

Скорпион
 
Най-лошите бивши, които може да имате. Просто защото са непредвидими, отмъстителни и изобщо може да не усетите какво планират. След раздяла може да се затворят в себе си, почти да не общуват с близки и приятели и да се отдадат на болката. После, ще искат отмъщение и ще намерят начин да ви навредят или наранят. Дори не знаете на какво са способни ядосаните и предадени Скорпиони. Те са много верни, лоялни, държат на връзката и близките хора, и не приемат някой да се подиграва с тях. Ако на раздяла е имало много сълзи и викане, бъдете готови за сладко отмъщение. Ще покажат колко много сте ги наранили.
 
Лъв
 
През голяма част от живота си Лъвовете искат да покажат, че са адаптивни, общителни, че могат да се впишат на всяко място и във всяка компания. И така показват, че са страхотни приятели или партньори. Затова, ако скъсате с тях или те ви оставят заради предателство, приемат раздялата много тежко. Имат его, обичат вниманието и затова не могат да приемат, че някой ще ги замени или бързо ще бъдат преодолени. Самочувствието им спада, егото им е наранено и не могат да приемат някой да говори лошо за тях. Затова, искат да възстановят репутацията си и да блеснат отново. Връщат ви го, като самите те говорят лошо за вас и разказват за ваши лични проблеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Лъвица преди 3 години
Не си губя времето да злословя за някоя дребна душица, която ме е предала. Ако се налага да кажа нещо - излагам факти, а не клюки .
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От няколко месеца насам в интернет пространството се пише само за коронавирус и за зодиите....Психиатрична клиника Карлуково да си прибира вересиите ВЕДНАГА!!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никои не мисли никакво отношение просто със думите се опитваме да кажем да спрем със идиотщини не помагат на никои има хора сами си правят така че да им се каже лоша дума и като им кажес се сърдят а не правят сметка че и те са те нагрубили и са казвали лолши думи да не се сърдят като някои каже лошо за тях и ако си човек всичко е поправимо зави си дали искаме ваш избор
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Лава не точно така искам да попитам ако някои говори лошо за вас вие как сте регирате нема да се защитите със думи разбира щте го направите всеки нормален човек би се защитил като говорят зад гърба му и други Лава Ника няма да предаде истински и любими хора ако този самият не предаден разбира се трябва човек да се защитава не може ние да правим сечено и да клукарстаме и да очакваме да не ви кажем нищото хора сме всеки го прави