Хит за 2021 г.: Едро каре

Инфлуенсърите го обожават
27 яну 2021 23:20, Ивета Иванова
3
Хит за 2021 г.: Едро каре
Снимка: Pixabay

Ако активно използвате Instagram, вече сте забелязали, че карето се връща на мода и че доста инфлуенсъри избират карирани дрехи и аксесоари.

Но по-наблюдателните са видели, че става дума за особен тип каре - с големи квадрати, само в 2 цвята и без преливания. Така дрехите, аксесоарите и предметите приличат на флагчетата, използвани за надпреварите с коли или шахматните дъски.
 
Не е препоръчително да залагате на шотландското каре в няколко преливащи цвята или ситното каре, както и на комбинация между райе и каре.
 
Може да залагате на палта, поли, рокли и ризи на едри карета в два цвята. Шахматният ефект ви кара да изглеждате стилни, различни, леко ретро и изкусителни.
 
Интересното е, че каретата превземат не само облеклата и аксесоарите, а и предметите, които използваме всеки ден - чаши за кафе, кърпи за кухнята, хавлии за банята, чинии, килими, покривки, възглавници, дори и предпазните маски, пишат от американския "Cosmopolitan".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модатенденциикаре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости! Експертите преди дни оплюха Кейтмидълтън за роклята на каре, която е сложила, защото карето и особено в нюансите в червено се носят само през декември и се свързват с Коледа. Плюс това не видях подобно каре да фигурира в колекцията на нито една световна марка. Модерно ще е по скоро златните материи и тези със щампи на едри цветя стил барок