Какъв е сигма мъжът и как привлича вниманието на жените?

Той не се нуждае от одобрение от други хора
25 фев 2021 20:18, Михаела Лазарова
19
Какъв е сигма мъжът и как привлича вниманието на жените?
Снимка: Istock

Всички са чували за алфа мъжете. Те са доминиращи, наперени, привличат цялото внимание към себе си както на жените, така и на останалите мъже. Този тип личности винаги са в центъра на вниманието. Мъжете, които са алфа, не се интересуват от правилата. Те успяват да бъдат привлекателни и обаятелни с осанката, поведението си, самочувствието си.

Но има и един друг тип не по-малко привлекателни мъже и това са сигма мъжете. Техният начин на изявяване е коренно различен от този на алфа мъжете, което пък има своя съвсем различен чар. Тяхната персоналност е изключително привлекателна за много жени, които биха предпочели именно сигма мъж. Вижте защо.

Какви са сигма мъжете и защо са толкова популярни?

Мъжът сигма е мъж, който не се нуждае от потвърждение и одобрение от други хора. Той няма необходимост някой да гали егото му постоянно, както е при алфа мъжете. Сигма мъжете са спокойни и обрани. Те са по-скоро интровертни, но уверени в стила си и себе си. Обикновено се вписват много добре в различни социални групи, защото нямат постоянна нужда да доминират и изпъкват. Като личности обаче са необичайни и много интересни.

Сигма и алфа мъжете всъщност имат много общи черти

Алфа и сигма мъжете са уверени в изборите, които правят в живота си. Стремят се да постигат целите си и се целят високо. Основната разлика между тях е в отношението, подхода, който избират. Алфа мъжете са по-арогантни. Искат всичко на момента и не се страхуват да ударят с юмрук по масата. Докато сигма мъжете са по-сдържани и обрани. Те са готови да работят целенасочено, докато се изкачат по стълбата на успеха, без да бързат, но с много постоянство.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Камела бийч преди 1 година
Видя ли че една жена се заглежда или и текат лигите по някой ,,голям мъж",веднага я отсявам и изпращам в нишата ,,прости ***".Неблагонадеждни жени.Ограничени.
9
2
 
3
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Могу недотаковани жени имало бря.Кадя мислат простотии,феминизъм и тям подобни.Ся верно са малко грознички и дебелички с големи усти и претенции ,ама и те душичка носът.И те тряаа бъдът уважени у креватя.Затва не подбирайте.Се два пръста попикана месо.Квато на кралицата такваз и на магарицата(магаретарката)
8
0
 
1
 
! Отговори
Веднъж завинаги: преди 3 години
Запомни много добре какво съм ти казал: ОРЕЛЪТ ГЛЕДА ГЛАВАТА НА ЧОВЕКА (ТОЕСТ АКЪЛА МУ), КУЧЕТО ГЛЕДА *** МУ (ТОЕСТ ПРОСТОТИЯТА МУ).
7
0
 
6
 
! Отговори
Д преди 3 години
Дядовците ни бяха алфа, работеха много, но домакинска работа не съм видял да пипнат. Ние по-новото поколение не сме, без помощ в къщи жените съвсем ще се сдухат, нали са мамини лигли.
6
1
 
0
 
! Отговори
Много ми е интересно преди 3 години
Останалите генотипове що си мислят, че като са им блокирани глупостите един два три пъти не минали, но той е достатъчно глупав да се опитва докато поне веднъж не му мине номера и не направи някой пранк в стил Джакас - и после като изяде боя почва да вика никога повече никога повече. Обаче има и друг проблем тоя като си свърши цирковия номер след него се появява нов и вече почва да ми писва да въртя щангата и ще взема по-тежката артилерия!
5
4
 
0
 
! Отговори
Хубаво е да си алфа преди 3 години
Жената си знае мястот още от самото начало.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Д9брв дошли. Алфа=вече отдавна ,не са на мода. Само изостанали жени харесат такъв тип мъже.
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Те са по-скоро интровертни, но уверени в стила си и себе си. Обикновено се вписват много добре в различни социални групи, защото нямат постоянна нужда да доминират и изпъкват.''Това са подмазвачи на алфа мъжът.Обикновено му лъскат обувките,отварят му вратата,шофьори са му,а понякога са на колене пред алфа мъжът и правят възвратно постъпателни движения с глава поели в устата си банана на алфа мъжът....
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Какъв е сигма мъжът"Никакъв не е. Има Алфа и всички останали. Всички останали са в някаква степен нереализирани алфи. И цялата азбука да изброите да степенувате невъзможността за реализация, няма да промени нещата. Идва Алфа и всичко кляка. А горната статия е да не се събори съвсем самочувствието на не-алфите, че ще почнат ритуални самоубийства...
1
0
 
4
 
! Отговори
Бета мъж преди 3 години
Най обичам боба, леба и да _ба.