Седем тенденции за грим през 2021 г.

Покажете стили красота
2
Седем тенденции за грим през 2021 г.
Снимка: pexels.com

След една година, която беше всичко друго, но не и обикновена, тенденциите в грима за пролет 2021 са насочени към забавлението. С дните, които стават по-слънчеви и по-дълги през целия сезон, е невъзможно да не посегнете към жизнена очна линия и ярко червило.

За щастие тенденциите тази пролет обхващат всички основи – независимо дали търсите цветна визия за очи, която да носите с предпазната маска, или пък ярък цвят за устните, който да сложите преди поредната си среща в Zoom. Този сезон всичко зависи от вас и вашите ангажименти, като гримът ще се превърне в едно от най-важните ви оръжия.

Ето 7 популярни тенденции за този сезон

1. Противоположни клепачи

Този грим гарантирано ще се откроява по време на срещите ви в Zoom и ще отвлече вниманието от разхвърляния ви хол. Създаването на външния вид е много просто, като трябва да изберете два нюанса сенки за горния и долния си клепач, след което да смените позициите им за другото око. Придържайте се към еднакви цветове, за да създадете монохроматичен стил или пък заложете на контрастни нюанси за по-голямо разнообразие.

2. Естествена красота

Естествена красота с грим звучи като оксиморон, а всъщност означава, че не ви трябват много продукти, за да изглеждате така, сякаш имате чистата, блестяща кожа на безгрижен човек. За да запазите фокуса върху кожата си, използвайте слънцезащитен крем, за да предотвратите увреждане от UV лъчите, като след това нанесете лека основа, която все още позволява на естествения ви тон да заблести. Завършете грима си с няколко слоя спирала и сте готови за следващата среща.

Син опушен грим и още идеи вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: гриммодни тенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв грим бе , то зад маската нико се не види