Зодиите, които разбиват сърца

Вижте кои са те
5 мар 2021 17:45, Ивета Иванова
1
Зодиите, които разбиват сърца
Снимка: Pixabay
Тези зодии могат да са студени и безчувствени във връзките. Те не се трогват лесно, не мислят, че нараняват околните, продължават напред бързо и разбиват сърца. Предпочитат флиртовете и трудно се обвързват сериозно. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Близнаците са много палави, хитри и обичат да играят игрички. Иначе им доскучава. Сериозните и дълги връзки им стават еднообразни, затова често флиртуват, изневеряват, сменят партньорите, дори да са се влюбвали. Те са чаровници и общителни, могат да ви омаят много лесно и да ви убедят, че са единствените за вас и че ви обичат много силно. Обсипват ви с любов, внимание, правят жестове, но после им омръзва, искат тръпка, нещо ново и различно. Така ви разбиват сърцето.
 
Стрелец
 
Проблемът при Стрелците е, че те се концентрират върху себе си и обръщат внимание основно на себе си. Искат да се поглезят, да опитат от всичко, да се забавляват много. Лъчезарни, весели и добродушни са, но дългите връзки не са за тях. Те обичат да приключенстват, пътуват много, общуват с доста хора и не усещат, че понякога прекрачват границата като флиртуват, докато са обвързани. Рядко поставят нуждите на друг на първо място, затова ще ви разбият сърцето. Свободолюбиви са.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.