Сезонът на Телеца - какво да очакват зодиите?

Вижте прогнозата
23 апр 2021 13:42, Ивета Иванова
8
Сезонът на Телеца - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Телеца започна на 21-и април и продължава до 21-и май. За земните знаци Телец, Дева и Козирог периодът ще е много хубав, но неподвижните знаци - Лъв, Скорпион и Водолей ще се изправят пред предизвикателства. Енергията на Телците ще ни направи по-работливи, решителни, практични и сериозни. Приоритети ще ни бъдат стабилността и отдаването във връзките. Ето какво да очаквате, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Техният сезон току-що приключи и темпото се забавя. Животът ще им се струва леко еднообразен и обикновен, но така трябва да е. Сега не е време за неща, които нямат смисъл. Парите ще станат основна тема за Овните през периода. Може да се изправят пред финансови проблеми, да поручат повишение или да започнат допълнителна работа.

Телец

Техният сезон е тук. Слънцето, Меркурий и Венера - планетата на любовта и красотата, са в техния знак сега. Ако искат просто да релаксират и да разпуснат, нека го направят, но да знаят, че така ще пропуснат всички вълнуващи неща, които ги чакат през периода. През сезона на Овена те продължаваха напред и пуснаха миналото да си отиде, прекратяваха някои връзки. Сега ги чака ново начало! Проектите, работите и връзките, които започнат сега, ще са много важни за тяхното бъдеще.

Близнаци
Те са безгрижни хора, но сезонът на Телеца ще ги върне обратно на Земята. Да натиснат бутона "пауза" за малко, да не живеят само за мига през цялото време, а да помислят и поразсъждават върху миналото и да видят защо не са продължили напред. Да преценят кои връзки да оставят зад себе си завинаги или да подновят. Нека бъдат по-практични, така ще вземат правилното решение.

За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме зодии
3
3
 
2
 
! Отговори
... преди 2 години
Ne sme zodii
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Oven e prezatel zatova ce ne ni dreme koi kvo pravi spokoistvie nai posle
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
OtarvHme se nai nakrai ot tiya zodii nai posle