Какво ще ни донесе новолунието в знака на Телец?

Имаме възможността да забавим нещата
12 май 2021 20:52, Михаела Лазарова
13
Какво ще ни донесе новолунието в знака на Телец?
Снимка: istock

На 11 май настъпва новолуние в знака на Телец. Време е за промяна и трансформация. Вселената ни дава възможност да направим скок напред. Новолунията винаги поставят ново начало. Но докато някои новолуния са силно активни и се впускаме в тяхната нова и свежа енергия, има новолуния, които изискват от нас да се оттеглим и да размислим къде се намираме. Новолунието в знака на Телец определено ни призовава да отстъпим.

Всяка нова енергия, която това космическо събитие ни носи е сила, която трябва да използваме за възстановяване и презареждане. Това е време да обърнем внимание на себе си, време за отстъпление и размисъл и позволяване на енергиите да текат там, където могат, вместо да се опитваме да ги насочваме или контролираме.

Телецът е земен знак, енергиите на това новолуние също служат за заземяване. Ще се почувстваме здраво стъпили на краката си, ще имаме възможността да разкрием своя потенциал. Желанието ни да отстояваме себе си, да говорим с гласа на нашето истинско Аз, ще се повиши. Време е да излезем от тъмнината. За да постигнем трансформация, понякога се налага да преминем през тъмнина. Новолунието ще ни помогне да излизаме постепенно от нея.

Не бива да се страхуваме от тъмнината, а да я използваме за възстановяване, зареждане и получаване на по-дълбоки прозрения за пътя, който искаме да следваме. Тя ни позволява да мечтаем, да създаваме, да си представяме, да търсим мъдрост, да следваме своя вътрешен компас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
не сме зодий преди 2 години
Новолунието в телец ще ви накара да се почувствате здраво стъпили на земята (и с четирите крака), като теле в люцерна и ще ви помогне по-лесно да преминете през сложната вселенска трансформация в крава или кафяво софийско ***.
2
1
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
Обичам- те, госпожо- Михаела Лазарова,....
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
най готината и земна зодия не е като останалите лоши зодии