Дизайните за маникюр, които да опитате през лятото

По-топлото време предполага по-ярки цветове
17 май 2021 23:00, Дарена Найденова
0
Дизайните за маникюр, които да опитате през лятото
Снимка: IStock

Не знаем как, но вече сме в петия месец от 2021 година. Времето мина доста по-бързо от очакваното и съвсем скоро ще трябва да помислим за лятната си почивка и къде точно ще почиваме. Благодарение на ваксинацията, пандемията сякаш започна да отстъпва и ни дава възможност постепенно да се завърнем към стария си начин на живот. Това означава, че ще можем да се насладим на морето тук или в чужбина и най-накрая да си направим подходяща лятна почивка.

Сигурни сме, че някои от нас вече знаят къде ще пътуват през топлите месеци и най-вероятно са направили своите резервации. Сега ви остава само да помислите какъв точно бански да си купите и да влезете в желаната форма за плажа. Разбира се, летните тоалети като рокли, потници и къси панталони също заслужават внимание, но сега ще се фокусираме върху друга част от тялото, а именно ноктите.

Летният маникюр е задължителен за всеки, който иска да направи впечатление както в офиса, така и на плажа. Красивите нокти са най-добрият завършек на тоалета и променят изцяло външния вид на човек. Именно затова прекарваме изключително много време в избор на точния цвят лак за ръцете и се опитваме да разгадаем какви ще бъдат тенденциите в маникюра всеки сезон.

Ако търсите вдъхновение за следващата си промяна, социалните мрежи са мястото, което трябва да посетите. По време на пандемията те се превърнаха в извор на вдъхновение както за мода, така и за красота и маникюрът не беше изключение. Маникюристи на свободна практика или такива, работещи в професионални салони споделяха своите дизайни и разкриваха как най-лесно можем да си ги направим у дома. Въпреки че вече всичко е отворено, това не спря споделянето на снимки и видеа на красиви нокти в Instagram и именно затова там намерихме най-добрите дизайни за летния сезон.

Ето какво си струва да опитате през по-топлите месеци

Бандана принт

Думата бандана веднага се свързва с онези кърпи за глава, които рапърите от 80-те и 90-те носеха постоянно. С настъпването на различни модни тенденции обаче банданата се превърна във вдъхновение както за направата на рокли, така и за украса на ноктите. Именно този дизайн е един от най-предпочитаните през тази година и ще задържи челните си позиции и през лятото.

Вижте още интересни идеи за маникюр в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари