Кейт Мидълтън и Джил Байдън - най-стилните на срещата на Г-7

Коя какъв тоалет избра?
16 юни 2021 10:18, Дарена Найденова
12
Кейт Мидълтън и Джил Байдън - най-стилните на срещата на Г-7
Снимка: Getty Images

През уикенда Великобритания беше домакин на една от най-важните срещи на световните лидери. В Корнуол се състоя срещата на Г-7, където се обсъждаха различни теми, включително възстановяването след пандемията, както и различни планове за съживяването на световната икономика. На срещата присъстваха лидерите на Великобритания, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония и САЩ.

И докато икономисти и анализатори бяха вперили поглед в мъжките фигури и Ангела Меркел, то модните експерти внимателно следяха дамите и техните модни избори. Най-голямо впечатление направиха Кейт Мидълтън и Джил Байдън, които се срещат за първи път, след като втората влезе в Белия дом. Заедно те избраха да посетят училище в Корнуол, където се срещнаха с няколко ученици, за да обсъдят важността от ранното образование.

Байдън и Мидълтън изнесоха истински урок по мода, залагайки на прекрасни тоалети. Кейт избра рокля с къс ръкав на Александър Маккуин, комбинирана с бежова чанта на LK Bennett. До нея първата дама на САЩ блестеше с розов блейзър и бяла лятна рокля. Очевидно двете дами предварително са се чули, за да обсъдят тоалетите си, тъй като успяха да се комбинират цветово.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
я пак преди 2 години
Мн стилно, на тази в дясно само червен нос и обувки 70ти номер липсват.
5
2
 
12
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Бабетката е много важна!Че без нея старецът не знае на кой свят се намира!
4
5
 
10
 
! Отговори
Пича преди 2 години
Добре, хайде да не е сенилно чyчeлo, да е сенилно плaшилo.
3
6
 
29
 
! Отговори
Пича преди 2 години
"Байдън и Мидълтън изнесоха истински урок по мода..."Колеги, хайде да не се преструваме. Четири години либералните медии търсеха всякакви извинения да оплюват стила на Мелания, която буквално е топмодел. Сега ръсят четки по посока бабката на сенилното ***, и тая поредна рожба на британско кръвосмешение. Имат разбиране за стил колкото охлювите имат разбиране от класическа музика.
2
4
 
26
 
! Отговори
Martin Bormann преди 2 години
Мелания беше лъч в тъмния свят на сивата и невзрачна западна жена.... погледнете снимката.... представяте ли си нормален българин да ги забележи тия на улицата ако не знае кои са? Не нали.... а на западняците им текат лигите по такива.... живот пусто :))))
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пък Кейт къф го държи там?! И рошавия перушан и бабата-рептил, че и тая. Много микробританци се насъбрали вожд да се пишат.