Седмичен любовен хороскоп за 26 юли – 1 август

Венера ще ни помага в любовта
26 юли 2021 07:30, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 26 юли – 1 август
Снимка: Istock

В последната седмица на юли, на фокус ще бъдат любовните въпроси, комуникацията и романтиката. Няколко планети ще оказват влияние върху любовния живот на 12-те зодии и това са Марс, Меркурий, Венера и Юпитер. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Меркурий влиза във вашия романтичен сектор, подтиквайки ви да мислите за любовните въпроси по нов и много по-игрив начин. Ще бъдете отворени за нови идеи за това как да внесете повече любов в живота си или да увеличите максимално радостта, която изпитвате в настоящата си връзка. Забавленията и интимността в спалнята ще са в центъра на вниманието ви. Насладете се на възможностите! Вашият владетел Марс ще окаже влияние върху работата ви, мотивирайки ви да бъдете по-отдадени и помагащи. Това може да ви е от полза в любовта и отношенията.

Телец

Марс ще добави много разнообразие в любовния ви живот. Ако напоследък вашият сексуален живот е като на пауза, този космически тласък ще го зареди. Страст, желание за интимност, за някои Телци дори може това да е нова вълнуваща любов. Разбира се, това се отнася предимно за самотните представители на зодията. За обвързаните предстои чудесна любовна седмица.

Близнаци

Мислите за любовта наистина ви завладяват тази седмица, скъпи Близнаци! Вашата управляваща планета – Меркурий, ще се премести във романтичния Лъв и вашия 3-ти дом на комуникацията. Ако сега в живота ви има някой, който може да изрази чувства на любов или да флиртува като професионалист, то това сте вие. Това е ключов период за обвързаните, защото с любимия човек може да вземат важно решение относно любовта. Разговорите за любов, секс и отношения ще ви бъдат по-лесни с тази енергия. Необвързаните също няма да скучаят.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари