10 грешки на Козирога в любовта

Само ако Козирогът позволи ще бъдете свидетели на неговите чувства
28 юли 2021 21:04, Михаела Лазарова
6
10 грешки на Козирога в любовта
Снимка: Istock

Козирогът е земна зодия. Всички земни знаци са разумни, практични, здраво стъпили на земята и с двата крака. Рядко летят в облаците. Връзките с тази зодия са осъзнати, надеждни, често дълготрайни, защото Козирозите не обичат да си губят времето с мимолетни отношения. За тях на първо място стои семейството въпреки широко разпространеното схващане, че работата и кариерата са най-важни за тях.

Като земен знак, Козирогът предпочита да има репутация на целеустремен работохолик, който умее да се справя с всички ангажименти по най-коравия и стабилен начин. Под тази обвивка се крие дълбоко чувствителна душа, която старателно прикрива романтичната си страна. Козирозите са едни от най-надеждните партньори в любовта и семейството. Но въпреки това те допускат редица грешки, които често пречат на щастието им.

Кои са грешките, които Козирозите допускат в любовта и връзките?

1. Поставят работата пред любовта.

Козирогът е дълбоко свързан с работните си ангажименти. Много често им отдава приоритет, от което страда семейството му. Тази зодия често трудно изразява обичта и загрижеността си, което кара близките на Козирога да смятат, че са загърбени. В мислите му това не е така, но една от грешките му е, че трудно го показва. За да се радва на повече баланс в живота си е добре Козирогът да се научи да разпределя времето си поравно между работа и семейство.

2. Отнема му много дълго време, за да встъпи в ангажираща връзка.

Когато са влюбени, Козирозите никога не бързат да правят следващи стъпки. Необходимо им е повече време да опознаят партньора си и да преценят дали да се ангажират с него или не. Това е така, защото когато прави нещо, Козирогът го прави на сто процента. За да се предпази от грешки той изчаква до последно с преценката си. Често това е грешка, защото го кара да пропуска щастливи мигове заради придирчивостта си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Козле преди 2 години
Така е
1
1
 
4
 
! Отговори
козел преди 2 години
Това са глупости. Аз заради семейството си напуснах много добре платена работа. Сега съм на 1/4 от заплатата която получавах преди това. Така че не пишете булшети.