Зодиите, на които Венера в Дева носи късмет в любовта

Ето кои са те
Обновена: 28 юли 2021 21:51 | 28 юли 2021 21:35, Ивета Иванова
1
Зодиите, на които Венера в Дева носи късмет в любовта
Снимка: Pexels

Венера влезе в знака на земната Дева на 22-и юли и ще остане там до 16-и август. Периодът носи романтика, стабилност и подобрява любовния живот на някои зодии. Вижте кои са те, според "Your Tango".

Телец

В началото може малко да се уморят от честата смяна на настроение, но благодарение на това осъзнават, че има нужда от действие, от промяна. Завладяват ги черни мисли, но това ги предизвиква да направят следващата крачка. Ще изяснят проблемите във връзката, тъй като много искат да останат с партньора, с когото са сега. Ще поработят над проблемите и те ще бъдат поправени. Нека общуват искрено и без притеснения, за да подобрят връзката и да са щастливи.

Дева
 
Не е изненада, че са късметлии, когато Венера е в техния знак. Периодът им носи баланс и хармония. Искат да научат истината от половинката и самите те да могат да говорят искрено. Вече не виждат смисъл да си спестяват някои думи или да крият. Ако партньорът е бил мълчалив и не е споделял с тях, сега ще могат да изкопчат всичко от него. Когато истината излезе наяве, проблемите в любовния живот ще се решат лесно и половинката ще оцени повече Девите. Тези зодии искат сериозна връзка и ще имат късмет в любовта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пачки не носи ли таз Венера или само спин :)))