Тенденции от 70-те, които се завръщат

Ето кои са
29 юли 2021 22:50, Ивета Иванова
29
Тенденции от 70-те, които се завръщат
Снимка: Pixabay

 Знаем, че в модата всичко ново е добре забравеното старо. В последните години забелязахме, че много ретро тенденции от 90-те и началото на века се завръщат - в дрехите, обувките, аксесоарите и т.н. Сега обаче на ход са 70-те. От "Female First" пишат, че през лятото ще бъдат хит много тоалети от 70-те години на миналия век. Вижте кои са те.

Панталони с камбана

 
Ще сте стилни, ако заложите на панталони, които да са с много широк крачол, чиято форма долу наподобява камбана. Отгоре панталонът е впит, но след коляното започва да се разширява. Залагайте на смели и ярки цветове, с които да бъдете забелязани. Може да носите този тип панталон с платформи, потници с гол гръб и връзки на врата и с малка чантичка. Така придобивате диско вид. Панталонът може да се комбинира и с маратонки и тениска.
 
Перлени бижута и аксесоари
 
Перлите са топ тенденция в последните години. Те могат да бъдат забелязани на модни ревюта на дизайнери като Тори Бърч, Симон Роча, италианската модна марка Miu Miu. Звездите също ги обожават - Хари Стайлс се появи с перлена огърлица още през 2020 г. Перлите могат да бъдат още на колиета, обици, колани, чанти, дори диадеми - няма граници. През 70-те сатенените рокли често бяха украсявани с перлени колиета, за да се постигне елегантен вид. Ако носите бижу с перли, залагайте на неутрални цветове, като бежовото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: модатенденции70-те
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз се моля да изчезне тенденцията на изцяло изкуствени жени. Вече започнаха да ми приличан на инвалиди спротези, грозно и еднакво. Изкуствен външен вид=бедна душаи глава.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-ярката тенденция в дамската мода през седемдесетте беше пълното отсъствие на сутиен. Никоя уважаваща се жена или момиче не носеха и това беше прекрасно, защото грозен бюст няма. Сега съзнателно се самоопаковат и се сплескват, като кренвирши.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казва се панталон чарлстон. Коре като клин от прасеца на долу широк.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ръганье и космарлаци. Купона у Краводер...
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм традиционалистка и поради тази причина никога няма да нося наниз от перли. Преди 7-8 години мъжът ми ми подари такъв с бели перли и го помолих да го върне и да го замени за друго бижу и тогава той ми избра колие от бяло злато с една-единствена голяма сива перла с обков от бяло злато и ситни диаманти и обеци от сиви перли. Тя ми харесва и я нося, когато имам подходящи дрехи.Всеки трябва да носи бижута, които отговарят на неговото лично усещане.
11
1
 
8
 
! Отговори
Разбрахте ли бе ей преди 2 години
Всички внучки на мадамите от 70-те да се превеждст във форма веднага
10
2
 
5
 
! Отговори
Ох бабачкоо преди 2 години
Как обичам да порим обрасла градинка, като плуг в дълбока оран, и тревичките гъдвличкат колелатаКеф кеф, кога се завръщат 70-те????
9
1
 
6
 
! Отговори
И тези ли преди 2 години
А косматите мишници и птки и праслането на път и под път?
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камбана и клош е едно и също, просто клош е камбана на френски. Това, дето е широко от колената надолу, е чарлстон. Това са панталоните на Вълка от Ну, погоди. Имам снимка на двамата ми чичовци с кечета, бакембарди и чарлстони.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бриджит Бардо ходеше с такива панталони през 60-те. На английски се казват още bell bottoms, оттам идва буквалният превод. Първите ми дънки Мустанг бяха такива.
6
1
 
9
 
! Отговори
Да вА светна още преди 2 години
Чарлстона се носеше с обувки с надстройка или със сабо.
5
2
 
13
 
! Отговори
Да вА светна преди 2 години
Панталона за който казват ,че е камбана е Чарлстон. разширява се от коляното надолу.Имаше и с маншет.Клоша започва от чатала надолу .А за камбаните в главите втори пост е прав.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Щерю ; Дай Боже да си прав !
3
1
 
9
 
! Отговори
s.todorova преди 2 години
Не лъжете хората. Това е крайно невярна информация.И между другото, перлите никога не са излизали от мода, съчетани адекватно в цялостна визия.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вехтории. Вечната класика за хубава жена е малка черна рокля, или тесни дънки. Кви са тези торби.
1
1
 
27
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Завръща се старата тенденция истинските мъже да харесват жени...