Какво харесват мъжете в жените?

Ето някои неща
2 авг 2021 23:00, Ивета Иванова
84
Какво харесват мъжете в жените?
Снимка: Pixabay

Какво искат мъжете? Това е въпрос, който има много възможни отговори, но в същото време правилните от тях остават мистерия за много от жените. Оказва се, че все пак има някои качества на характера и особености във външния вид или физиката, които са любими на силния пол. Ето кои са те, според "Your Tango".

1. Грим, с който изглеждате естествени
 
Мъжете не мразят грима, напротив, обичат дамите им да са гримирани, но със семпъл грим, с който изглеждат естествено. Според проучване, направено от онлайн приложението за срещи "Zoosk", когато жените били с грим на очите на профилната си снимка, е по-вероятно да получат покана от мъже за среща. Същото важи и за дамите, които били с червило на профилната си снимка. Но жените, които носили по-тъмен грим, е било по-малко вероятно да получат покана за среща.
 
2. Идеално съотношение талия към ханш
 
Силният пол предпочита това не толкова заради атрактивността, а по-скоро, защото се свързва с плодовитост и добро здраве на жената.
  
3. Носене на дрехи в червено
 
Червеното е цветът на страстта. Не е изненада, че мъжете са привлечени от него. Проучване на психолози от Университета в Рочестър доказва това. На мъжете били показани снимки на жени с различен цвят рамки - бяло и червено. После са им показани снимки на жени, облечени или в синьо, или в червено. Резултатите показват, че мъжете биха изхарчили повече пари за среща за жените, облечени в червени тоалети или жените от снимките с червени рамки. Те им се стрували по-секси и привлекателни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: мъжеженипривличане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
2
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Предница, задница и това между тях. Любими.
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кой му пука какво харесват мъжете в жените?!!
31
3
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
49 Да, вярно е това. Дори обръщението към родителите е било на вие.За съжаление простащината е навсякъде, където се обърнете.Влизате в магазин, рядко ще отвърнат на поздрава ви за добър ден, казват:кажи..или оффф...или тооз пък са прай на културен...Веднъж ми казаха, че съм говорел добре български, защото поздравих))))..В Русия, ако кажеш глупост, псувня пред човек, който не познаваш, плащаш.Не?Ръцете, краката и се научаваш как да говориш.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
наскоро се раздели с една, такава красива направена, всеки е заглеждаше. Не благодаря от такива. Не иска деца, направи списък къде да сме ходили на почивка, в чужбина, спа и конни бази, не може да готви, не обича да чисти, кара хората около неч да и вършат работата и няма един лев защото не работи. Да му е честита на следващия, за мен тази не става.
29
6
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
И разбира се такива и бози ще пият,каквито търсят.
28
9
 
12
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Повечето българи мъже са груби и арогантни, вулгарни и голяма манджа, после се чудят що им растат еленови рога по 5-10 метра големи. Това са дали и това получават. Забелязах други мъже от други народи да не пиша, кои между мъже си говорят глупости, но появи ли се между тях жена си нито една глупост или псувня или ругатня не чух,културно и възпитано. Учудих се и виждам чудовищна разлика. И това е кои примери следваме. Мутри? Мутреси? Чалги ? Това еКак къпе човек душата си?Как се лекува мантали
27
3
 
9
 
! Отговори
мъж преди 2 години
До: жена Не ви ли прави впечатление безсмислието на цялата статия? Пише се нещо за да се усвоят едни пари и да се генерират коментари с което се правят още пари, това което ние сега правим с вас?Всичко друго са алабализми.Започват разни войни на тема сексизъм без причина. Нещо сте повредени. Мислете без предубеждения. Всеки има различен вкус и предпочитания, всеки харесва нещо различно. Тук не пишат сексолози а завършили гимназиално образование.
26
6
 
4
 
! Отговори
НПО-атлантик преди 2 години
Най-харесвам 19-сантовия ходж кок на моята съпруга, като ме изчаластри в гръб- вия кат масти*.
25
5
 
3
 
! Отговори
Хосито преди 2 години
Според вас 15 см достатъчни ли са ?
24
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стегната ***!
23
3
 
8
 
! Отговори
до 59 преди 2 години
Изобщо не съм гледал това да ти кажа. Явно си много млад и зелен щом мислиш така елементарно. Бях си намерил една на която кандидат-тъста и бе със мнооого дебел портфейл. Еми, радвам се че се разпадна работата, щото май татко и беше мутpa, с ланци по врата и т.н. Не съм му гледал нощното шкафче, може и кюлчета да е имал. Това как да е, ама ако има и пистолет...
22
10
 
4
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Пърдялника най ми харесва да им разкалям задния двор.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма значение, после пак ще я убие, като се напие / избият му комплексите / някой я загледа.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Cici
19
2
 
3
 
! Отговори
Новия Политик преди 2 години
Каквоо харесват? И аз това се чудя
18
7
 
12
 
! Отговори
1708 преди 2 години
да е руса и да гълта
17
2
 
7
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
"1. Грим, с който изглеждате естествени" Загуби ме тук, пробвай пак.
16
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 40 - А точката?
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 30. Един ром на пазара ми се похвали, че дори четворка е правил с него, жена му и сестра и. Дори малко попренебрегнал жена му и сестра и в края на сеанса.
14
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само една черта харесвам у жените ...