Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 20-26 септември
20 сеп 2021 15:45, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

 Овен

Ще промените отношението си към човек, когото познавате отдавна. Ще установите, че не сте го/я оценявали достатъчно високо. Ще ви направи впечатление, че се отнася към вас с изключителна грижа и внимание, което едновременно ще ви изненада и зарадва. В края на седмицата не е изключено да си организирате кратко пътуване заедно.
 
Телец
В началото на седмицата настроението ви ще е нестабилно. Постарайте се да избегнете конфликтните ситуации. Ако усещате, че сте необичайно раздразнителни, разредете срещите с половинката си. След пълнолунието ще получите интригуващо и едновременно с това загадъчно съобщение, свързано с личност от противоположния пол, което рязко ще повиши настроението ви.
 
Близнаци
Поведението на любимия човек ще ви подскаже, че имате нужда от промяна. Ако той/тя непрекъснато ви се противопоставя, създава нещо като „буря в чаша вода“, сърди се за щяло и не щяло и ви разваля настроението, може би е време да прекратите агонията. Причината, която би ви разубедила от подобно решение е необходимостта да уреждате общи финансови или материални въпроси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто има Пopнхъб, не разчитам на подобни глупости