Сезонът на Везните - какво да очакват зодиите?

Ето прогноза
24 сеп 2021 19:09, Ивета Иванова
4
Сезонът на Везните - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Везните е тук! Той стартира на 23-и септември и продължава до 22-4 октомври. Периодът е спокоен и ще ни донесе нужните баланс и хармония. Ще имаме нужда както от време вкъщи, така и от приключения и вълнения. Ето какво ни чака, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Противоположностите се привличат! Сезонът на Везните им помага да намерят баланса между собственото си мислене и опита, който имат от връзките. Ще работят върху приемането на себе си, докато изпълняват желанията си. Да намерят стратегии за комуникация, която хармонизира това, което те искат и нуждите на близките, партньора.

Телец
 
Сезонът на Везните ще им помогне да видят връзката между навиците, които искат да си създадат за себе си, за да се развиват, и хората, които искат да им помогнат да успеят. В момента няма такова нещо като "самопомощ", не трябва да вършат всичката работа сами. Нека другите им помогнат да станат човека, който искат да са.
Близнаци
 
Могат да споделят историята, която е на сърцето им. Сезонът на Везните им помага да станат по-креативни, да ценят себе си и да намерят куража да се разкрият. Ще са подканени да говорят за надеждите, страховете, копнежите и чувствата си. Някои хора наистина ще имат нужда да чуят това. Близнаците ще са уязвими, но куражът и смелостта им ще бъдат възнаградени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Hem pisem.stati mezii ivtaka natatak hem se sardim kvo ste cetem eai aman ami pisi drugo ta da cetem drugo
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Osobenno studenkite wai aman
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Wai aman ai aman vsicko ni e lubopitnno bre kvo da pravim medii mislyat za nas pravim *** za da gi cetem bilotobycenici studeti babi vsicko tezi vezni laj hora bra mashala da badat jivi i zdravi gospod da im dava mnogo kasmet stom sa taka blagopriyatni i slatkodumni celuvki
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Везни най мишкарската зодия!!Факти:Ниско самочувствие и самооценка,и винаги гледат да се харесат на другите!!