Ретрограден Меркурий - как ще повлияе на зодиите?

Ето прогноза за периода
28 сеп 2021 17:45, Ивета Иванова
7
Ретрограден Меркурий - как ще повлияе на зодиите?
Снимка: Pixabay

Ретроградният Меркурий отново е тук! Планетата на комуникацията, пътуванията, мисленето и ученето ще е в обратен ход от 27-и септември до 18-и октомври. Периодът е пълен с предизвикателства, затруднения, проблеми с техниката и трябва да сме много внимателни. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Време е да помислите отново над случилото се в последно време и да видите какво е било поведението ви във връзките с близките хора. Дали наистина сте толкова невинни, колкото си мислите или трябва внимателно да анализирате държанието си? Важно е да не ви стане навик да правите себе си приоритет, като така жертвате другите. Общувайте повече и помислете за своето поведение.
 
Телец
 
Време е да станете по-прецизни, да следите дали всичко е точно и се развива добре. Да се уверите, че имате добри маниери и сте внимателни - така ще постигате успехи и победи. Хората ще гледат на вас като на лидер, на човек, който e почтен. Грешките са нормални, всички сме хора, но сега трябва да ги избягвате и да сте още по-внимателни.

Близнаци
 
Съжалявате ли за нещо от миналото, свързано с образованието ви? Сега може да усетите, че ви се е искало да учите нещо друго или да продължите образованието си, да сте постигнали повече. Помнете, че небето е граница и все още може да се заемете с това, което желаете. Ако мечтаете за нови върхове, започнете да ги покорявате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ - И ЕДИН ЧИТАВ ХОРОСКОП НЕ МОЖЕМ ДА ПРОЧЕТЕМ. ПУСНАЛИ ЛИНК В ТИИН ПРОБЛЕМ НЕТ - СМЕШНИЦИ
2
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пачки падат от небето :)))
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АЗ НЕ СЪМ ЗОДИЯ