Пълнолунието в Овен ще повлияе силно на 4 зодии

Вижте кои са те
19 окт 2021 13:45, Ивета Иванова
4
Пълнолунието в Овен ще повлияе силно на 4 зодии
Снимка: Pеxels

На 20-и октомври, сряда, ни очаква последното пълнолуние преди страшния празник Хелоуин. То ще бъде в знака на Овен Напрежението се покачва и около нас може да има хаос, тъй като ще има доста разкрития за живота ни. Ето кои зодии ще са най-афектирани от събитието, според "Elite Daily".

 
Овен
Пълнолунието ги кара да се фокусират над себе си. Може да съвпадне с някои огромни промени, които се появяват по много различни начини. В крайна сметка, тези промени са символични - те показват колко много са се развили Овните и как са израснали като хора. Никой не остава един и същ човек завинаги и това е хубаво нещо. Стоенето на едно място означава, че няма растеж. Нека Овните предизвикат себе си и се стремят към нови върхове - знаят, че го искат.
 
Рак
Кариерният им път отива в различна посока и Раците приемат това, дори се радват. При тях пълнолунието носи големи промени именно в кариерата. Може да се насочат към нова професия или да помислят отново над какво точно работят толкова усилено. Да се запитат какви са истинските им амбиции и какво искат да постигнат. Да се фокусират над това, което наистина ги прави щастливи и което ги кара да се чувстват пълноценни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
"Вечер, щом Луната се покаже, всеки гледа да намаже от свойто гадже..." /От песента "Село Бреница"...и пр./
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Wai aman