Начините, по които саботирате връзката си

Ето кои са те
21 окт 2021 23:00, Ивета Иванова
1
Начините, по които саботирате връзката си
Снимка: Pexels

Здравите, стабилни и силни връзки изискват много работа. Трябва с партньора да се опознаете добре, да си изградите доверие, да разберете какво се харесва и кое не се нрави на другия. И да поправите някои свои грешки, както и да следите какво е поведението ви, когато имате връзка. Често сами саботираме връзката си, без реално да има чак толкова много и големи проблеми в нея. Ето как да разпознаете дали правите това, според британския "Cosmopolitan".

Бягате от болката

Смятате, че има перфектна връзка, в която може да няма почти никакви спорове, проблеми и с партньора да не се наранявате. Ако сте гледали много романтични филми, може да вярвате в нещо, което не съществува или да си измисляте проблеми, които не съществуват. Това става, като преувеличавате някои ситуации или анализирате прекалено всичко. Сами се убеждавате, че партньорът не е "eдинственият". Имате прекалено много изисквания, които няма как да се изпълнят. Интересното е, че може да правите това във всяка връзка, ако вярвате и, че любовта винаги боли и няма истинска любов. Не трябва да си наумявате, че има перфектна връзка или че не съществува истинска любов - и двете вредят.
 
Слушате само критика в себе си
 
Във всеки от нас има един глас, който често ни съветва да сме песимисти. Да се надяваме за най-доброто, но да се подготвим за най-лошото. Естествено, трябва да сме здраво стъпили на земята и да не си правим илюзии. Но, не и да слушаме само критика в себе си. Така можем да се убеждаваме, че не сме достойни за определен човек, че нещата няма как да потръгнат и да саботираме връзката още в началото ѝ. Оставете се по течението и се отдайте на щастливите моменти. Позволете си да изпитате радост, не мислете за това дали после ще ви боли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: връзкалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Не обърквайте хората, че нищо не энаете эа това!!